reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Aerosomnia

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
14 minut

Celkové hodnocení filmu Aerosomnia

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Pixel116
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.8.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
glacer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.11.2007
KlaraG
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2015
martinfranek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.6.2008
smidla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3309minih3309Ať žije republika (1965) 
Ať žije republika n
minih3219minih3219Archanděl Gabriel (1972) 
n
minih3497minih3497Balada (1972) 
Ciprian Porumbescu n
minih27199minih27199A ja tancujem... (1998) 
n
minih5079minih5079Cesta zhýčkaného dítěte (1988) 
Itinéraire d'un enfant gäté n
minih46242minih46242Spálené vzpomínky (2007) 
Things We Lost in the Fire n
minih50855minih50855Pobřežní hlídka (1989) [TV seriál] 
Baywatch n
minih34902minih34902Rychle a zběsile 2 (2003) 
2 Fast 2 Furious n
minih9962minih9962Karate Kid 2 (1986) 
The Karate Kid II n
minih35548minih35548Genesis (2000) 
Genesis n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.9 %
5   - Agostino
4   - Pixel116
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - Grassel
3   - Alfpaseka
5   - jura1973
1   - glacer
8   - KlaraG
7   - martinfran
7   - smidla

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

18:55 - 19:00

3 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

98 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.222/0.196