Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Adrenalin

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.10.2016
Obyčejný oddechový   detektivní film z prostředí   adrenalinových sportů a to   je asi tak vše, co by se dalo   o tomto počinu napsat. Je to   bez napětí, bez akčních   scén, zkrátka obyčejnost   jak z televizního filmu. Ony   adrenalinové kousky sice   nejsou natočeny nejhůř, ale   nějak k sobě nedokáží   upoutat pozornost. Policejní   vyšetřování tu hraje   doslova druhé housle a   vypadá spíše jen jako   dějový doplněk. Jedná se   tedy o hodně slabý   neamerický snímek, na který   se po zhlédnutí zase rychle   zapomene.
Faye
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.7.2007
Jason má i díky své dívce   Freya prošlapanou cestu   vzhůru. Teprve po jejím   zmizení zjišťuje, že Freya   zaháněla nudu pomocí   adrenalinových sportů ...   „Někdo prostě surfuje na   Netu a někdo na moři“ a   spoustou dalších   sebevražedných hovadin.   Její bývalá parta   destruktivních blouznivců ho   bez problémů příjme mezi   sebe a Jason začíná   "žít" a zároveň   pátrá po pravdě. Hodně   nenáročná záležitost.   Koukat se na to dá hlavně   kvůli moři a slunci, ale jen   jednou!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama