reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Adolf Hitler nemá rád disco

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.5.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2009
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.1.2010
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48553minih48553Americký zločin (2007) 
An American Crime n
minih52596minih52596Ztraceni v hlubinách / Kráter pod městem (2008) [TV film] 
Der Abgrund - Eine Stadt stürzt ein n
minih43588minih43588Čelisti 4: Pomsta (1987) 
Jaws: The Revenge n
minih52911minih52911Easter Morning (2008) [DVD] 
Easter Morning n
minih43249minih43249Dahome (1986) 
n
minih28431minih28431Andělé všehomíra (1999) 
Englar alheimsins n
minih38806minih38806Barevný svět (2004) 
n
minih39087minih39087Spiknutí (2003) 
Blind Horizon n
minih3275minih3275Asijské spojení: Půlnoční orchidej (1995) [TV film] 
Singapore Sling: Midnight Orchid n
minih4677minih4677Brouk v hlavě (1969) [TV divadelní představení] 
Brouk v hlavě n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.3 %
5   - Agostino
1   - Kuvik
3   - T800
6   - kamil.ice
2   - stixman
3   - deatdavid
4   - kejtl
10 - Grassel
4   - Alfpaseka
8   - kieferr
7   - jura1973
5   - CESTA11573

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

18 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

118 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.251/1.224