reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.9.2016 a svátek má Zlata. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

A kdo je vinen?

Neobchodimijat grešnik

Další název:
Необходимият грешник; The Indispensable Sinner; A kto je vinný?
Země:
Rok:
1971
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
10/1971

Celkové hodnocení filmu A kdo je vinen?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.3.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
anitram13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
kakamil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29602minih29602Čekání na smrt (2000) 
Waking the Dead n
minih47044minih47044Bláznivá svatba (2004) [TV film] 
I Do (But I Don't) n
minih29661minih29661460 podezřelých (2000) 
Drowning Mona n
minih45721minih45721Láska za časů cholery (2007) 
Love in the Time of Cholera n
minih36955minih36955Evelyn (2002) 
Evelyn n
minih7478minih7478Exploze (1992) 
Live Wire n
minih38708minih38708Obchodník se smrtí (2005) 
Lord of War n
minih49312minih4931212 kol (2009) 
12 Rounds n
minih45433minih45433Na území žen (2007) 
In the Land of Women n
minih3224minih3224Ariel (1988) 
Ariel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58 %
9   - Justik66
4   - Agostino
4   - Kuvik
5   - Rendys
7   - vo.truhlas
5   - kamil.ice
10 - michaela11
8   - tvo
6   - Grassel
5   - Alfpaseka
6   - respiro
6   - jura1973
4   - CESTA11573
4   - anitram13
4   - kakamil

TV Program

ČT1 - Brno Open 2011

01:55 - 02:55

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Neonacisté v Rusku

01:45 - 02:30

33 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Robocroc (2013) [TV film]

00:45 - 02:25

93 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:00 - 03:35

18 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138008
Osobností: 595234
Fotografií: 513044
Plakátů: 248419
Obsahů a biografií: 127571

Poslední komentáře

Sedm statečných (2016)

Proč?

Sedm statečných
To nevím. Na klasiky se   prostě nesahá, navíc   takovýmto necitelným stylem,   ještě jim tam chybí žena a   gay a bude to kompletní. Ke   zvracení překrucovat   historii aktuálním   multikulti...

Autor: HIGHTOWER | Hodnocení: 1 / 10

Návštěvníci 3: Revoluce (2016)

Návštěvníci 3: Revoluce
Tak bohužel. První   návštěvníci jsou jednou z   mých nejoblíbenějších   komedií a také jedním z   mála filmů, u kterého vždy   upřednostním více >

Autor: Robinson | Hodnocení: 5 / 10

Collateral (2004)

Je to jako....

Collateral
...párek v rohlíku bez   hořčice (kečupu).Hlad jste   zahnali,to ano,ale přesto   všechno to nebylo prostě   ono.

Autor: Jimbeam007 | Hodnocení: 6 / 10

Pan Nikdo (2009)

Mr. Nobody

Pan Nikdo
Zaujímavý mind-fuckový   thriller, aký sme tu nemali   už dobrých pár rokov. Je to   pútavé, megalomanské,   miestami groteskné... no   více >

Autor: bobo336 | Hodnocení: 7 / 10

Šílený Max (1979)

Šílený Max
Je to sice kult, ale ani   poprvé, ani jindy mě to   nijak zvlášť neoslnilo.   Prostě se jezdí tam a   zpátky. Civilizace se   kdovíproč více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.293/0.266