reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu A ja tancujem...

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.4% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.6.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.6.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.8.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.10.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2008
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
ULTRAMIX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.4.2007
anitram13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
kakamil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
fillmfanatik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19116minih19116Smrt a dívka (1994) 
Death and the Maiden n
minih27285minih27285Artuš: Boj s drakem (1996) 
n
minih41798minih41798Rozchod! (2006) 
The Break-Up n
minih54191minih54191Keurosing (2008) 
Keurosing n
minih23116minih23116Výstřely na Broadwayi (1994) 
Bullets Over Broadway n
minih55515minih55515Bez roucha (1992) 
Noises Off... n
minih57475minih57475Po smrti (2008) 
Afterwards n
minih5761minih5761Černí huláni (1962) 
I lancieri neri n
minih3286minih3286Astérix a velký boj (1989) 
Astérix et le coup du menhir n
minih41585minih41585Satan přichází (2006) 
The Omen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.4 %
3   - Agostino
4   - Kuvik
7   - fred.appl
6   - Rendys
8   - vo.truhlas
3   - T800
5   - Area
5   - kamil.ice
1   - stixman
9   - michaela11
1   - deatdavid
2   - bajaw
6   - Grassel
5   - Alfpaseka
2   - respiro
2   - jura1973
10 - Ladik80
7   - psichy
3   - CESTA11573
5   - hrncir20

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599561
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.348/0.324