reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

87. revír - Postrach

Ed McBain's 87th Precinct: Lightning

Další název:
Ed McBainův 87. revír: Blesk; Detektiv Carella
Rok:
1995
Délka:
95 minut
„Newyorští detektivové z 87. okrsku jsou šokování brutálními, rituálními vraždami několika mladých žen...“

Celkové hodnocení filmu 87. revír - Postrach

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.8.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.9.2007
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.3.2008
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.12.2011
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2008
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
bourak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19342minih19342Sophiina volba (1982) 
Sophie's Choice n
minih50370minih50370Carolina pouť (2002) 
El viaje de Carol n
minih3591minih3591Barbaři za branou (1993) [TV film] 
Barbarians at the Gate n
minih25619minih25619Nápoj lásky č.9 (1992) 
Love Potion No.9 n
minih15440minih15440Pár správných chlapů (1992) 
A Few Good Men n
minih56345minih56345Děti mé sestry v Egyptě (2004) 
Min sosters born i Agypten / My Sister's Kids in Egypt n
minih47689minih47689Slaměný klobouk (1975) 
Соломенная шляпка n
minih55998minih55998Láska v bílém pekle (2004) [TV minisérie] 
North and South n
minih4216minih4216Blázen Wilson (1984) [TV film] 
Pudd´nhead Wilson n
minih50407minih50407Nekonečná láska (1981) 
Endless Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 %
4   - Agostino
6   - REKBRIT
8   - satyr
8   - oulisna
6   - rosta12
5   - Rendys
9   - Area
7   - Pavelpi
8   - Bogy
6   - 10kacka10
7   - jjano
3   - Status
6   - Pefto
3   - ivetkaa777
7   - bourak

TV Program

ČT1 - Četníci z Luhačovic (2016) [TV...

10:30 - 12:00

82 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

11:30 - 11:55

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:50 - 12:00

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

10:05 - 12:00

107 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.869/0.82