reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

4 věci [BETA]

Další název:
4 Things
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
75 minut
Premiéra v ČR:
19.1.2006
„Filmy čtyř režisérů. – Věci, které nás obklopují…“

Celkové hodnocení filmu 4 věci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 35.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.3.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.1.2008
Bruno1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10639minih10639Kouzelný měšec (1996) 
Kouzelný měšec n
minih2574minih2574Aféra Washington (1978) 
Washington Affair's n
minih18362minih18362Sabotér (1942) 
Saboteur n
minih8314minih8314Hledá se Johnny "R" (1966) 
Wer kennt Jonny R.? n
minih38666minih38666Holky to chtěj taky 2 (2003) 
Mädchen, Mädchen 2 - Loft oder Liebe n
minih3073minih3073Angelika a sultán (1968) 
Angélique et le sultan n
minih52775minih52775Doktorka Quinnová (1993) [TV seriál] 
Dr. Quinn, Medicine Woman n
minih37985minih37985H (2002) 
H[e-i:chi] n
minih37450minih37450Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [TV film] 
Na dvoře je kůň, šéfe! n
minih7059minih7059Dva mezci pro sestru Sáru (1970) 
Two Mules for Sister Sara n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

35.6 %
5   - pataamat
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
1   - dr.obek
3   - kovandos
2   - kieferr
7   - Bruno1
4   - respiro

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

00:50 - 01:35

22 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Šlechticem ducha

01:10 - 01:35

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Žralokonádo (2013) [TV film]

00:40 - 02:15

32 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Prima - Posedlá zlem (2010) [TV film]

00:35 - 02:20

37 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599826
Fotografií: 517576
Plakátů: 250523
Obsahů a biografií: 128960

Poslední komentáře

Stážisti (2013)

Stážisti
Jedná dvouhodinová reklama   na Google, kde se opět   setkali Owen Wilson a Vince   Vaughn. Charaktery svých   postav vzali opět bravurně a   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.164/0.144