reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 28.9.2016 a svátek má Václav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

32. prosinec

32 dicembre

Země:
Rok:
1988

Celkové hodnocení filmu 32. prosinec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 36.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23314minih23314Wonton Soup (?) 
n
minih34026minih34026Quo vadis? (2001) 
Quo vadis? n
minih37177minih37177P.F. 77 (2003) 
n
minih21429minih21429Tři uprchlíci (1989) 
Three Fugitives n
minih44147minih44147A.T.O.M. (2005) 
A.T.O.M.: Alpha Teens on Machines n
minih2397minih239750 nejlepších gólů světové fotbalové historie (1994) 
The Top 50 Great World Cup Goals n
minih15092minih15092Osobní strážce (1992) 
The Bodyguard n
minih39792minih39792Rafťáci (2006) 
Rafťáci n
minih45653minih45653Let's Dance 2 (2008) 
Step Up 2: The Streets n
minih40476minih40476Noc s nabroušenou břitvou (2003) 
Haute Tension n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

36.7 %
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - dr.obek
3   - kovandos
4   - respiro

TV Program

ČT1 - O podezíravém králi (1989) [TV...

11:00 - 12:25

76 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Putování za svatou Ludmilou

11:55 - 12:35

21 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Moderní Popelka (2004)

10:35 - 12:35

101 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Stvoření světa (1957)

10:40 - 12:25

96 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138046
Osobností: 595385
Fotografií: 513146
Plakátů: 248481
Obsahů a biografií: 127616

Poslední komentáře

Kameňák 3 (2005)

Kameňák 3
Udržuje si styl předchozích   dílů, ale zaměření na   fotbal je pro mě záporem -   naprosto zbytečně natahuje   stopáž. To se mohl víc   točit více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 6 / 10

Šaty až na zem (1986) [TV inscen...

Šaty až na zem
Šmarjá to je trapárna, babu   bych prostě vyrazil hadry   nehadry a bylo by. Ještě jak   si potom vymýšlí, že si je   neobleče… Komedie je to   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Barbar Conan (1981)

Barbar Conan
Arnold jako Conan je prostě   nejlepší volba. I když pro   tenhle film musel Arnold   trochu změnit postavu (byla   příliš dokonalá na barbara více >

Autor: pueblan | Hodnocení: 10 / 10

Televizní noviny (1994) [TV pořa...

televizní noviny!

Televizní noviny
televizní noviny jsou tak   pitomí představujete si to?   už to víte proč jsou tak   pitomí? protože říkají   kraviny a někdy se mi zdá   že jsou to kokoti!

Autor: no | Hodnocení: 1 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
Po začátku, který vypadal   velmi nadějně, obrovské   zklamání, i když jsem od   filmu moc nečekal. Nevím kdo   vybral pro roli Momou, ale   více >

Autor: pueblan | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.219/0.196