reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

20 v autě, 40 v posteli

Es pecado... pero me gusta

Rok:
1978
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu 20 v autě, 40 v posteli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 37% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.1.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.12.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17016minih17016Proč kočka není pes? (1996) 
The Truth About Cats & Dogs n
minih83709minih83709American Horror Story (2011) [TV seriál] 
American Horror Story n
minih25547minih25547Linie násilí (1997) 
The End of Violence n
minih89569minih89569Nejslabší! Máte padáka! (2002) [TV pořad] 
Nejslabší! Máte padáka! n
minih31984minih31984Bizarní frekvence (2000) 
Strange Frequency n
minih28835minih28835Teror (1963) 
The Terror n
minih90222minih90222Rádio Rebel (2012) [TV film] 
Radio Rebel n
minih86254minih86254Nevědomí (2013) [2k digital] 
Oblivion n
minih38200minih38200Vrah (1961) 
L´assassino n
minih130212minih130212Pat a Mat na venkově (2012) [Video] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

37 %
2   - curil
2   - Kuvik
4   - Kycky
4   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
5   - dr.obek
3   - kovandos
3   - respiro
8   - Ladik80

TV Program

ČT1 - Četníci z Luhačovic (2016) [TV...

10:30 - 12:00

88 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Obrázky z Francie: Alsasko

11:55 - 12:10

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:50 - 12:00

8 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

10:05 - 12:00

113 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.656/0.63