reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

1990: Bojovníci z Bronxu

1990: I guerrieri del Bronx

Další název:
Bronx Warriors; 1990: The Bronx Warriors
Země:
Rok:
1982
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu 1990: Bojovníci z Bronxu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.6% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.3.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.7.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.2.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
Wez
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.10.2014
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2016
mikinicm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27316minih27316Nukleární armageddon (1999) 
Fallout n
minih47544minih47544Soused (2007) 
The Neighbor n
minih25969minih25969Šerif za mrežami (1965) 
n
minih35532minih35532Bifé Titanik (1979) [TV film] 
Bife Titanik n
minih49778minih49778Oběť a vrah / Vražda ve vnitrozemí (2007) [TV film] 
Joanne Lees: Murder in the Outback n
minih9341minih9341Jakub (1976) 
Jakub n
minih48837minih48837Past (2007) 
Klopka n
minih35900minih35900Maigretův první případ (1991) [TV film] 
n
minih104042minih104042Letní láska (2010) [TV film] 
Ein Sommer auf Sylt n
minih13062minih13062Můj táta hrdina (1994) 
My Father, the Hero n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.6 %
4   - curil
6   - Prasoid
5   - Kuvik
1   - BinLADIN
5   - Bara.40
5   - R.RICKIE
6   - satyr
6   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
3   - dr.obek
5   - kovandos
7   - Alfonc
10 - ortos1
8   - Wez
7   - pet007
2   - respiro
7   - bolzanos
7   - mikinicm
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

In a Valley of Violence (2016)

In a Valley of Violence
Na jedno shlédnutí to   jakžtak šlo,tím myslím že   jsem to vydržel až do   konce,příběh ohraný   zabijou mu psa a on se chystá   pomstít,výběr více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.517/0.49