reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu 13 růží

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.2.2009
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
michaelka.m
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2432minih2432A co tvůj bližní ? (1974) 
¿... Y el prójimo? n
minih45165minih45165A byl pátý máj (1976) [TV film] 
A byl pátý máj n
minih49894minih49894A Day in the Life (2009) 
n
minih2358minih23582010: Druhá vesmírná odysea (1984) 
2010 n
minih39090minih39090Yasmin (2004) 
Yasmin n
minih2662minih2662Air Force One (1997) 
Air Force One n
minih14972minih14972Only You (1992) 
Only You n
minih2463minih2463A pobežím až na kraj sveta (1979) 
A pobežím až na kraj sveta n
minih38636minih38636Ivanov na Sibiři (1998) [Video] 
n
minih23097minih23097Vysoké podpatky (1991) 
Tacones lejanos n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.1 %
5   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - dr.obek
3   - kovandos
7   - respiro
8   - michaelka.

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

74 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

74 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

54 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

59 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599419
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.182/0.157