reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu 10th Victim

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.1.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2009
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
Bruno1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16859minih16859Pravdivá romance (1993) 
True Romance n
minih3624minih3624Baron Prášil (1961) 
Baron Prášil n
minih20755minih20755Ten kluk je postrach 2 (1991) 
Problem Child 2 n
minih83154minih83154Volejte věštce (2008) [TV pořad] 
Volejte věštce n
minih46416minih46416Willy Fog: 20 000 mil pod mořem (1995) 
Willy Fog: 20 000 leguas de viaje submarino n
minih3675minih3675Batman a Robin (1997) 
Batman and Robin n
minih8381minih8381Ho! (1968) 
Ho! n
minih3176minih3176Apartmá nula (1988) 
Apartment Zero n
minih44006minih44006Da Vinci Code Decoded (2004) [Video] 
n
minih5590minih5590Červený a černý (1947) 
Il corriere del re n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.6 %
6   - Kuvik
6   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
3   - dr.obek
6   - uriel
2   - kovandos
7   - Bruno1
5   - respiro

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

01:20 - 01:50

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

01:40 - 02:05

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Smrtonosná zbraň (1987)

01:40 - 03:25

4 minut již uběhlo
101 minut zbývá do konce

Prima - Komplikace (2015) [TV seriál]

01:15 - 02:10

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139563
Osobností: 599526
Fotografií: 517282
Plakátů: 250374
Obsahů a biografií: 128885

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Bohužel velké zklamání.   Ohrané vtipy z předešlých   dílů, podtržené zvukem,   aby člověk vůbec věděl,   kdy se má zasmát. Bohužel i   tady více >

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 2 / 10

Polda (2016) [TV seriál]

Polda
Rád seriál podpořím -   určitě je to to lepší z cz   seriálové tvorby. Výborná   oddechovka na nedělní   večer, Matáskovi sedí role   dokonale. více >

Autor: aegis | Hodnocení: 9 / 10

Osm hrozných (2015)

Osm hrozných
Sice zdlouhavé, ale hodně   dobré dílo. Skvělé   herecké obsazení mě   povzbudilo abych vydržela.   Nelituji.

Autor: angi5 | Hodnocení: 9 / 10

Noční zvířata (2016)

Skvělý film

Noční zvířata
Film plný emocí, i když to   tak ani nevypadá. Bolest,   láska, osamělost, slabota,   síla, touha, ztráta, a tak   bych mohl pokračovat. I když více >

Autor: DaveSnoop | Hodnocení: 9 / 10

Thriller - en grym film (1974)

Švédský Kill Bill na cestě za pomstou,,,

Thriller - en grym film
Švédský Rape and Revage   exploitík, který údajně   inspiroval šílence z   videopůjčovny pana Tarantina   k natočení Kill Billa. Co   ale více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.16/0.141