Zari
ohodnotit

Nevinné lži [TV cyklus]

Vedlejší příznaky (2014) - 2. díl (2. série)

Žánr:
Rok:
2014
Délka:
82 minut
„Proč jí berou děti a posílají do blázince? Chtěla jen budovat rodinné štěstí a všechno zvládnout.“
 

Obsah filmu Vedlejší příznaky

 
Zvládnout všechno není žádné štěstí. Lea miluje svého muže, mají tři krásné děti. Odešli z města na pohádkový statek s velkou zahradou. Tak proč se teď hroutí? Proč jí manžel bere děti a proč ji doktoři posílají na psychiatrii? Vždyť jen chtěla mít šťastnou rodinu, dokonalou domácnost, hezký dům se zahradou. A všechno zvládnout. Co všechno se musí stát, abychom si přiznali, že už nemáme sílu? Hvězdně obsazený příběh s Bárou Kodetovou, Romanem Zachem, Reginou Rázlovou, Jiřím Lábusem a dalšími natočila Tereza Vrabelová.

Zdroj: Česká televize

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.9.2014
Velmi dobrá záležitost s luxusní Reginou   Rázlovou, která v roli tchýně trefně   komentuje, to co si zasvěcený divák dokáže   představit - že se mladí brzy na venkovské   haciendě uštvou. Nicméně k tomu si musí   dojít sami, což se také za cenu větších a   menších ztrát stane. Bára Kodetová   věrohodná, její manžel v podání Romana Zacha   jako fungující otec a manžel vydržel   relativně dlouho, jiný na jeho místě už by   dávno zvedal kotvy, role starší dcery velmi   dobře zahraná a skvěle vyhrocující matčiny   "výpadky".
Za mě skvělá linie   fungujícího českého (troufám si říct) nejen   českého zdravotnictví. Když není možné   řezat, tak se alespoň zvýší dávky.   Alternativu, a nedej bože řešení, není třeba   hledat.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Vedlejší příznaky (2014) [TV epizoda]Vedlejší příznaky (2014) [TV epizoda]Vedlejší příznaky (2014) [TV epizoda]Vedlejší příznaky (2014) [TV epizoda]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Suzy Delair

Delair Suzy

Naposled navštívené:
Suzy Delair

Delair Suzy