Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Staneš se mou smrtí

 
Sookie se podaří najít souvislosti mezi vraždami, které se v městečku Bon Tems odehrávají. Ocitá se tak ale ve smrtelném nebezpečí, z kterého jí bude muset Bill zachránit - a to i přes to, že se kvůli ní dostal už do nespočetně mnoho problémů. Jason je ve vězení, kde potkává bojovníka proti upírům Orryho. Ten mu pomůže získat novou práci a začít nový lepší život. Tara, která je pro změnu z vězení venku, se snaží dostát přízně Maryann, která ji odtamtad dostala. Kruh se uzavírá a osudy se vyjasňují.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV ]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Staneš se mou smrtí >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.4.2014
Staneš se mou smrtí
Název epizody odkazuje na křesťanskou píseň   You'll Be the Death of Me od zpěváka Briana   Vandera   Arka:
http://www.youtube.com/watch?v=lcMQ4lELLN4
 
Tak jsme se konečně dočkali posledního dílu   a musím říci, že True blood - Pravá krev je   prostě pecka seriál. Na stránkách HBO je   možno i koupit jejich nápoj True blood, škoda   že neznám žádného dalšího fanouška,   kterému bych dal tento dárek k narozeninám -   kupovat to ale sám sobě nebudu. I když,   podobně přemýšlím i o pivu Duff ze seriálu   "Simpsonovi", které se také dostalo   už na trh. A i když jsem ho dokonce viděl i v   baru, jeho cena mě zatím vždy odradila.   Příště ale vytáhnu chechtáky a trochu   pustím žilou, abych si mohl vychutnat, jaké je   to být v seriálu. A to samé udělám při   první příležitosti, kdy někde uvidím nápoj   True blood (který by měl být vyráběn z   červených pomerančů).
Suma sumárum, první   série rozhodně předčila veškerá   očekávání a já se rozhodně pustím do druhé   - ne vždy mě seriál tak navnadí. Rozhodně   všem, i nemilovníkům upířích filmů,   doporučuji...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama