Zari

Zajímavosti uživatele Clockwork

Clockwork

Clockwork zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Unknown

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet zajímavostí k filmům: 3
Vetřelci (Aliens)
Přidáno: 1.1.2010
Postavu vetřelčí královny si vymyslel sám James Cameron. V gigantickém monstru, které bylo zavěšeno na pohybujícím se jeřábu, byli ukryti dva lidé, kteří pohybovali rukama a nohama. Pohyby hlavy a ocasu se uskutečňovaly složitým elektronickým a hydraulickým systémem. Pro natáčení byly sestrojeny dva modely (jeden pro záběry zepředu a druhý pro záběry zezadu), využit byl ale jenom jeden.
Vetřelci (Aliens)
Přidáno: 1.1.2010
Při natáčení scény souboje androida Bishopa s vetřelčí královnou, kdy je Bishop probodnut ocasem královny, a pak roztržen na dva kusy, byly na hercovo tělo ze dvou stran upevněny části ocasu, a poté byl posazen na speciální pohyblivou stolici, aby vznikl dojem, že s probodnutým Bishopem vetřelčí královna mává. Pro tuto scénu rotržení byla sestrojena zvláštní figurína v životní velikosti.
Vetřelci (Aliens)
Přidáno: 1.1.2010
Pro scénu, kdy na Ripleyovou a malou Newt útočí vetřelec v laboratoři, bylo zkonstruováno 15 různých modelů se zvýšenou pohyblivostí, které nyní umějí i šplhat a skákat. Stejně jakovetřelčí novorozenec deroucí se z hrudi "infikované osoby". Malé mechanické údy mu tentokrát dodávají kromě větší pohyblivosti i dravější výraz.