Zari

Komentáře uživatele Svetlucha

Svetlucha

Svetlucha zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 2
Ohněm a mečem (Ogniem i mieczem)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.9.2012
Výborný seriál! Na rozdíl   od Chrustyna si nemyslím, že   by zde hráli špatní herci -   právě naopak. Hlavně   Michał Źebrowski (Jan   Skrzetuszki) a Zbigniew   Zamachowski (pan Wolodyjowski)   byli podle mně do svých   rolí vybráni skvěle. K tomu   polština s českými titulky   (s dabingem to prostě nebylo   ono) a ta naprosto úžasná   hudba....
Sherlock
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.9.2012
Tohle moderní pojetí   Sherlocka Holmese je dvěma   slovy dokonalost sama :-)) ,   BBC je prostě BBC. Obsadit   Benedicta Cumberbatche jako   Sherlocka a Martina Freemana   jako Watsona byla výborná   volba. Byla jsem velmi   zvědavá, jak bude vypadat   moderní pojetí psa   Baskervillského a podle mého   se povedlo, a už se nemůžu   dočkat, až projde třetí   série britskou televizí a   dostane se na DVD.

Dávám 10/10 jako   hodnocení na základě DVD,   která mám obě v originále   z VB. Pokud bych měla   hodnotit seriál podle   shlédnutí v televizi,   srazím jednu hvězdičku. Z   dabované verze v televizi   jsem viděla všehovšudy tak   necelou půlku prvního dílu,   televizi jsem přepla a   pustila si Sherlocka v   originále. Nemůžu si   pomoct, ale minimálně k   Benedictovi Cumberbatchovi se   herec, který ho daboval,   podle mého vůbec nehodil,   tahalo mě to za uši.

TV Program

ČT1 - Černé ovce (1992) [TV pořad]

05:15 - 05:30

2 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Nedej se

04:50 - 05:20

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

32 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Rozpal to, šéfe!

04:40 - 05:55

37 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Julian Wadham

Wadham Julian

Naposled navštívené:
Julian Wadham

Wadham Julian