Zari

Komentáře uživatele fanaticusm

fanaticusm

fanaticusm zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Čestné modré oči (Ärliga blå ögon)
 
Přidáno: 22.10.2011
Naproristý souhlas...
Naprosto souhlasím s tím že   tenhle seriál, včetně   kreslených animací u   počátečních tytulků, byl   skvělý a mrzí mne že se   nedá nikde pořídit.
Kam čert nemůže
 
Přidáno: 12.2.2020
Jako autor hudby je zde uveden   Zdeněk Liška ale mám dojem   že ve filmu byla použita i   skladba "Pekelný   rock" od Jana Rychlíka.   Tato skladba je i v   animovaném filmu   "Stvoření světa"
Motiv pro vraždu
 
Přidáno: 5.11.2019
Jako drobná zajímavost by se   dalo napsat že v druhé   povídce nazvané   "Rukojmí" namluvil   Bohumila Šmídu Jiří   Němeček. :)
Objížďka
 
Přidáno: 19.7.2011
Jen jako zajímavost zde uvádím o místě natáčení
Jen jako zajímavost bych rád   uvedl že tento film byl   natáčen ve městě Jílové   u Prahy. Jílové u Prahy a   jeho okolí bývá vůbec   filmaři často využíváno.
Popelka (Золушка)
 
Přidáno: 12.12.2014
Replika pážete
Je tohle ona slavná verze   kterou jsem viděl a ve které   v českém dabingu páže na   Popelčina dotaz zda je snad   kouzelníkem když změnil   dýni v kočár odpovídá:   "Nejsem kouzelník zatím   se učím ale   internacionalismus nám   umožňuje dělat opravdové   zázraky." ? Jako dítě   jsem koukal jak blázen když   tahle věta zazněla s   obrazovka. 8) :D
Teroristka
 
Přidáno: 9.3.2020
Tak jsem dnes skouknul film   teroristka na který jsem se   po té co jsem viděl ukázky   docela těšil. Dost   zklamání. Ještě že   alespoň "ideovost"   nezklamala vůbec. Hlavní   zloun v podání Martina   Hofmanna byly nastíněn jako   někdo kdo nejen že má rád   zbraně ale především   pronáší hlášky o obraně   národa a o tom jak chce   ovládat lidi strachem. Pokud   by si snad nějaký méně   všímavý divák dostatečně   neuvědomoval kam že to   hlavní zloun patří je to   podpořeno scénou ve které   pořádá soutěž ve které   soutěžící střílí po   gumových člunech s černými   postavami a v podstatě   organizuje ozbrojenou   jednotku. Za své počínání   je stranou dobra označen za   nácka jehož je třeba   fyzicky zlikvidovat neb jinak   by to údajně tací dotáhli   až ke koncentrákům. Vše   dobře dopadne a hlavní zloun   je přísně ztrestán hned na   třikrát. Rána z brokovnice   do nohy, několik střel z   revolveru do těla a nakonec   upálení.No každá doba   měla své zlouny které bylo   nutno řádně vykreslit.   Nacisti měli židy, minulí   komunisti "nemilosrdně   nastavovali zrcadlo zlému   kapitalismu" no a ti   dnešní nastavují   vytvářejí jiné stereotypy.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Michael Jaffe

Jaffe Michael

Naposled navštívené:
Michael Jaffe

Jaffe Michael