Zari

Komentáře uživatele muf.supermuf

muf.supermuf

muf.supermuf zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Amadeus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.2.2011
Díky tomuto filmu jsem nejen   začal poslouchat vážnou   hudbu ale dokonce jsem si   oblíbil operu, což je pro   člověka, který byl   odchován rockovou hudbou   myslím docela solidní posun.   :o) Film je naprosto   strhující podívanou. Pan   Forman, když byl osloven, že   by měl natočit životopisný   film skladatele, tak se na   divadelní předlohu podíval   s velkou mírou sebezapření.   Naštěstí ho téma oslovilo   a výsledkem je skvělý film,   na který se kdykoli znovu   rád podívám.
Angelika, markýza andělů (Angélique, marquise des anges)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.12.2018
Je to taková výpravná   telenovela. Ty okamžiky kdy   Angelika nebo Jeoffrey   divadelně přehrávají,   třeba když jakože strašně   trpí, mě vždycky pobaví.   :D Asi si to ten žánr   zaslouží...
Lidice
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.2.2017
Vynikající film
Mě se film velmi líbil a   rozhodně mě nijak neurazil   ani nepohoršil. Podle   místních obyvatel nových   Lidic je film historicky velmi   věrný, co se týče   událostí i jednotlivých   postav. Ve filmu Anička   Maruščáková měla do Lidic   k Horákům přinést   knoflík. To se prý ale ve   skutečnosti nestalo. Jinak je   vše velmi věrné. Některé   scény, například ta z   masakru lidických mužů,   jsou ztvárněny podle   fotografií.

Problém s podobnými   notoricky známými tématy,   které jsou zdrojem naší   národní hrdosti, je ten, že   si do příběhů každý   projektuje své vlastní   představy. Každý má velmi   přesné představy o tom, jak   by měl film vypadat, ale film   může být jen jeden. :)

Na to že jde o   dramatickou adaptaci je film   historicky velmi přesný,   herecky, dramaticky i   řemeslně dobře zpracován.   Já byl spokojen.

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

10:20 - 11:30

40 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty středověké Paříže

10:10 - 11:05

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:55 - 11:45

5 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce