Zari

Komentáře uživatele jamasen

jamasen

jamasen zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
Mentalista (The Mentalist)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2015
Dabing
Souhlas, vysílané poslední   díly mají strašný dabing a   opravdu to kazí celkový   dojem. Těšil jsem se na   další díly, ale bohužel,   není to ono.
Noc na Karlštejně
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.12.2018
jamasen
I když jsem ten film už   viděl mnohokrát, vždycky se   na něj rád podívám,   výborní herci skvělá   hudba. Odpočinkový film na   večer ke skleničce vína.
O vánoční hvězdě
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.12.2020
Čekal jsem víc, velká   sledovanost ? Byla nová, ale   nějak mě nechytla a možná   nás bylo víc. Podruhé už   jí vidět nemusím.
Ohnivý kuře
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.4.2017
názor
Postupně úroveň klesá.   Paní Janžurovou mám rád,   ale do kuřete se moc nehodí,   dostává poměrně velký   prostor a to je podle mě na   škodu seriálu.
Polda
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.11.2018
můj názor
Protože jsem mohl porovnat s   původním seriálem, náš je   lepší. Davidovi Matáskovi   se ta role povedla a řekl   bych ,že mu sedí a dalo by   se to říct i o ostatních   hercích. Rád se na tento   seriál opakovaně podívám.
Profesor T.
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.11.2018
úvaha
Proč mi to připomíná jiný   seriál na který se dalo   koukat. Ale asi všechno se   povede podle mého názoru,   viděl jsem dva díly a víc   už jich neuvidím.
Sestřičky Modrý kód
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.9.2020
Můj názor
Trochu to připomíná Ohnivé   kuře a paní Janžurovou   výbornou herečku a její   trochu trapnou postavu. Paní   Kolářová - její role mi   připadá stejná. Už to   není romantický/drama   seriál, ale začíná to být   komedie a to je škoda.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Thomas J. Busch

Busch Thomas J.

Naposled navštívené:
Thomas J. Busch

Busch Thomas J.