Zari

Komentáře uživatele JXP

JXP

JXP zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Nicol Liková

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Maniak (Maniac)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.2.2014
UBOHÉ
Naprostá škoda a ztráta   času! Dokoukala jsem,   protože jsem neustále   čekala třeba nějaký děj,   ale nedočkala jsem se.   Vražda za vraždou z pohledu   vraha. Prostě film pro   uchyly. A to nemluvím o   hereckém výkonu Elijah   Wooda. Pořád stějně   hloupě valí oči. Toto byla   vysloveně role pro něj. I to   něco vypovídá, že ji   přijal. Jsem znechucená, že   něco tak nenápaditého   může vůbec někdo   předkládat lidem ke   koukání...
Poslední skotský král (The Last King of Scotland)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.9.2014
Pravdivý, nepravdivý příběh
Příběh vystavěný na   fiktivní postavě doktora   Nicholase Garrigana. Škoda.   Vše bylo trochu jinak, než   jak nám film předkládá.
Vlkodlak (The Wolf Man)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2011
Tento film mě po přečtení   zdejších komentářů velice   překvapil, protože jsem   čekala něco slabšího,   nudného a dostalo se mi   PERFEKTNÍ podívané. Ani   chvilka nudy, skvělé   zpracování. Z mého pohledu   si film zaslouží nejméně   75 - 80 procent, proto dávám   10 pro zlepšení bilance.
Ženy v pokušení
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.3.2011
Námět výborný,   zpracování filmu nemastné   neslané, hudba pro komedii   unylá, zábavy jenom trošku.   Česká KLASIKA. Film si   určitě podruhé nepustím.