Zari

Komentáře uživatele latys

latys

latys zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 2
Retro
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.8.2010
Na Retro jsem se zkoušel   několikrát dívat, žel   nejde to - už úvodní   znělka k pořadu zní jako   když ropucha skáče do   rybníka a v podobném duchu   to pak pokračuje, seriál   sice ukazuje předměty z té   doby, ale snaží se   zkresleně diváka informovat   o tom, jak se tehdy žilo,   průvodkyně Vrbová(která   neměla do 15 let doma   televizi a do 3 let bydlela v   Bolívii) se snaží   podsouvat lidem svojí   představu o tom, jak se   údajně žilo v tehdejším   Československu a má při tom   takové průpovídky, že lidi   kteří v té době žili,   akorát rozčílí. Hosti a   učinkující v tom pořadu,   jsou pečlivě vybráni, aby   utvrzovali diváka, že to tak   skutečně bylo.
Pokud   se vůbec dívat na retro, tak   jenom s vypnutým zvukem, aby   člověk neslyšel ty řeči,   pak si může v klidu   zavzpomínat nad předměty,   které tam ukazují - je ale   lepší zajít si do antik a   koupit si ty přeměty tam,   než se rozčilovat u   Retra.
Tvůrcům Retra   totiž vůbec nejde o   objektivní pohled na dobu   1950 - 1989, ale naopak jde   jim o to, aby tu dobu   vykreslili podle svých   zkreslených pravicových   představ. A o tom to je   vážení - mlžit,   překroutit, pošpinit, to je   skutečný důvod vzniku   tohoto Retro seriálu.
Simpsonovi (The Simpsons)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.7.2010
Takhle vypadá typická americká rodina?
Díval jsem se do přehledu na   FDb. a zjistil jsem že co do   hodnocení je tento   "americký komediální   skvost" na 10 pořadí co   do hodnocení kvality. To snad   ani není pravda. Jak to   hodnotíte filmy?? Tenhle   seriál je příkladem toho   jak lze animovanou tvorbu   zprznit k obrazu   svému(americkému).Postavičk   y v něm dokonce krkají!
Tenhle seriál nesahá   svojí úrovní ani po paty   maďarskému seriálu o   rodině Smolíkovich.   Tvůrcům Simpsnů jde   především o vydělání co   nejvíce peněz a tak točí   nové a nové díly a těmi   zaplavují trh.
Nesvědčí to náhodou o   naší době? Pokud jsou v USA   vychovávány děti na   takovýchle seriálech, tak se   nedivme že je svět v krizi,   a nejen v té materiální.

TV Program

ČT1 - Z metropole

05:30 - 06:00

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Jedlý hmyz

04:50 - 05:45

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:05

35 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Casanova (2005)

03:25 - 05:59

130 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce