Zari

Komentáře uživatele Hesiona

Hesiona

Hesiona zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 15
Big Lebowski (The Big Lebowski)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Knox
Nechat si kvůli několika   minutám ve filmu oholit   hlavu, to dokáže asi jenom   opravdu zapálený herec, což   o Davidu Thewlisovi mnohé   vypovídá.
Divoch Jack (Divorcing Jack)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Dan
Hodně potrhlá komedie, ale   udělalo mi dobře vidět   Davida zas v něčem jiném,   než jsou jeho obvyklé role.   Je znamenitý komik a je jen   škoda, že si toho ještě   nikdo nevšiml.
Dračí srdce (Dragonheart)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Paruky
Tomuhle pohádkovému filmu   bych vytkla jen příšerným   způsobem odfláknuté paruky.   Nebohá hlavní hrdinka si tu   svoji musela neustále   upravovat a padala jí do   očí, a král Einon začal   vypadat k světu teprve když   spadl do potoka a důkladně   se zmáčel.
Harry Potter a vězeň z Azkabanu (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Zklamání
Tenhle film mě zklamal   nesmírným způsobem.   Všechno, co se mi v knize tak   líbilo a co jsem považovala   za podstatné, z něj   režisér vykuchal a upravil   si to po svém. Jediné, zač   mu děkuji, je casting.
Chlapec v pruhovaném pyžamu (Boy in the Striped Pyjamas)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Maska
Neplakala jsem, jak David   předpovídal. Asi je to tím,   že nás podobnými filmy   krmili od dětství. Při té   scéně s plynovou maskou se   mi udělalo doslova špatně.
Londýnský gangster (London Boulevard)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Jordan
Dala jsem sedm z deseti, ale   jen kvůli Thewlisovi. Bez   jeho nevypočitatelného   Jordana a závěrečné scény   filmu by to celé stálo za...   starou bačkoru.
Mr. Nice
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Jim
Tak z dealera drog udělali   nebohého trpícího otce   rodiny. Kdo mě fakticky   překvapil, byl David Thewlis,   čekala jsem, že Jim McCann   bude nějaký nesmlouvavý   fanatický terrorista. Musel   si to natáčení ukrutně   užívat:)))
Nahý (Naked)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Johnny
Až jednou začnu rozumnět   Johnnyho řeči, bude to pro   mě signál, že už opravdu   umím anglicky.
Film je   tak realistický, až to   mrazí. Nejsilnější je pro   mě scéna, kdy ho žena   posílá pryč ze svého bytu   a on se tomu chvíli němě   brání.
Neviditelné děti (All the Invisible Children)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Povinně
Navrhuji tento soubor snímků   jako povinný doplněk   občanské výchovy. Naše   děti by si měly uvědomit,   že jejich život, jakkoli jej   můžou považovat za   materiálně omezený, je   proti jiným zemím často   luxusní.
Obležení (Besieged / L'assedio)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Jason
Tento film považuji za jeden   z nejlepších romantických   filmů, co znám. Téměř se   v něm nemluví a všechno, co   se děje mezi hlavními   hrdiny, vyjadřují jen gesta,   výrazy, hudba. Navíc svým   otevřeným koncem provokuje k   nesnesení.
Ostrov dr. Moreaua (The Island of dr. Moreau)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.7.2011
příšernost
Jediné pozitivum, které se   dá připsat na vrub tohoto   filmu, je fakt, že pod vlivem   zážitku z natáčení začal   David Thewlis psát knihu.
The Inner Life of Martin Frost (La vida interior de Martin Frost)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Martin
Viděla jsem tenhle film v   jeden večer s filmem   "Naked" a možná   proto mi napoprvé přišel   hrozně mdlý a místy   komický (bloumání po   zahradě, pozorování   mravenců). Ale odpustila jsem   mu, tak y bych chtěla být   Múzou :)
The Street
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.11.2012
Twin
V první epizodě s názvem   "Twin" (Dvojče)   hraje hlavní dvojroli David   Thewlis. Jako jeho fanda už   jsem shlédla spoustu jeho   filmů, včetně   vychvalovaného snímku   "Naked", přesto si   ale myslím, že k jeho   špičkovým rolím patří   především Joe Jennerson,   který se pokusil tak   nešťastným způsobem   změnit svůj dosavadní   život. Doporučuji.
Válečný kůň (War Horse)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.3.2012
Zklamání
Bohužel musím souhlasit s   tím, že navzdory všem těm   drastickým válečným   scénám byl film   nerealistickou slepeninou   dojemných scén, a ani David   Thewlis, kvůli kterému jsem   na film šla, to tentokrát   nezachránil.
Veronika se rozhodla zemřít (Veronika Decides to Die)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2011
Klavír
Knihu jsem zatím nečetla,   nemohu srovnávat, ale je   pravda, že žádný   "hit" to není. Ta   akce u klavíru mi přišla   poněkud zbytečná.
Závěr filmu trochu   rozpačitý.