Zari

Komentáře uživatele kontext

kontext

kontext zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Jánošík. Pravdivá historie (Pravdivá história o Jurajovi Jánošíkovi a Tomášovi Uhorčíkovi)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.5.2010
Zcela zbytečný film. Kdybych   chtěl obdivovat krásy   slovenské přírody, tak si   raději pustím dobrý   dokument. Tolik let trvalo   natáčení a výsledkem je   film zcela bez pořádného   děje. Kamera je příšerná   a místy vyloženě otravná.   Herecké výkony velmi   podprůměrné. Jánošík   zcela postrádá charizma. Je   to jen takový klučina,   který vlastně ani neví co   chce. A proč je zde ten   ostraváček, co si o sobě   asi myslí, že umí zpívat?   Mizerný zpěvák a ubohý   herec. Naštěstí jeho xicht   není moc vidět a skoro nic   neřekne. Ale je fakt, že do   té bandy kokotů velmi dobře   zapadá. Více se rozepisovat   o dalších postavách nemá   cenu, protože ve filmu   prostě jen jsou a nějaký   vztah jsem si k nim   nevytvořil. Ani to nejde,   když je film natočený tak   zmateně. Možná, že to jako   má být umění. Pokud je   pravda, že Agnieszka Holland   točí Válku s mloky, tak už   dopředu se mi dělá nevolno   a je mi už teď líto   výborného literárního   díla. Jestli to bude stejná   hovadina jako Jánošík, tak   by ji měli pověsit na hák.
Pan Nikdo (Mr. Nobody)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Větší pitomost už jsem   dlouho neviděl. Pokud vůbec   někdy. Aspoň, že se můžu   zasmát nebo spíš vysmát   zdejšímu hodnocení. To   skutečně myslíte vážně?   Ale chápu, že jedincům bez   fantazie to musí připadat   jako něco úžasného. A   někteří si možná teprve   nyní uvědomili, jak i jedno   nepatrné rozhodnutí může   změnit celý život. Váš   zcela zbytečný podělaný   život. Dnešní společnost   je natolik povrchní, že   kdejaký stupidní blábol,   zejména když to někteří   nejsou schopní ani pořádně   pochopit, označí za   geniální umělecké dílo.   Film nemá vůbec žádnou   hloubku. Zato má naprosto   nesnesitelnou a zbytečnou   délku. Film o všem možném   i nemožném, a ve výsledku v   podstatě o ničem. Naprostá   zbytečnost. Není jediný   důvod proč tomuto   pozlacenému výkalu dát víc   než jednu hvězdu.
Souboj Titánů (Clash of the Titans)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.5.2010
Akční fantasmagorie, která   neurazila ovšem ani   nenadchla. Dá se na to   dívat, nenudil jsem se, a   proto dávám 5*. Bohužel je   to film pouze na jedno   podívání. Scénář je   děravý jak cedník nebo taky   můžu napsat, že je hloupý   a většina hereckých   výkonů není nic moc. Snad   jedině Mads Mikkelsen   vyčnívá. Nebudu se   rozepisovat, film si to ani   nezaslouží, jen krátké   shrnutí: kdybych neviděl, o   nic bych nepřišel. A teď   honem sehnat verzi z roku   1981, abych si zlepšil   náladu.

TV Program

ČT1 - Dary hadího krále (1977) [TV i...

14:05 - 15:00

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

14:00 - 14:45

20 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - To ty nosíš smůlu, lásko (2023...

13:35 - 15:50

45 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

Prima - Zahradník po ruce

14:10 - 14:55

10 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce