Zari

Komentáře uživatele GMWolf

GMWolf

GMWolf zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Angel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.7.2009
Čím dál tím líp
Zatím co o první či druhé   série bych řekl že nebyly   špatné a že nám celkem   příjemně spestřovaly   podvečery na COOLu, od   třetí série sedíme s   manželkou víceméně každý   večer přilepení k obrazovce   a s napětím čekáme co na   nás tvůrci zase připraví.   Zvraty v ději ale i vývoje   jednotlivých postav jsou   velmi povedené a   ohromující. A když k tomu   připočteme fakt, že   všichni protagonisté jsou   pohlední, není jiné volby   než se na to dívat a doufat,   že to jen tak neskončí.
Avatar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.2.2010
3D to (ne)zachrání
Zážitek to je opravdu   velký, 3D animace jsou   nadprůměrně realistické a   spojení animovaného a   reálného světa bylo   téměř bez chybyčky.   Ještě několik dní po   shlédnutí jsem nad tím   filmem stále přemýšlel   nebo spíš ve mě zůstával   taková neuchopitelný pocit,   že něco takového (myslím   teď krásu nočného pralesa)   nikdy neuvidím. Ono vůbec co   se fauny a flory týče, tak   animátoři udělali famózní   práci.
Celý film je   umocněn 3D podívanou a   musím říci, že normální   shlédnutí na domácí LCD   nebo jen na počítači,   nemůže vysvětlit ono   celosvětové nadšení   diváků všech věkových   kategorií.
Na   druhou stranu pár děr se   vždy najde.
Všímli   jste si například, že   scéna, kdy Jake poprvé   vyběhne na tréningové   hřiště je přímo poseta   umělými modráky a když   jdou spát, je jich plná   stodola. Den na to, si ale   doktorka vezme na průzkum   J.Sullyho, protože asi   všichni přes noc pochcípli,   jinak si to nedovedu   vysvětlit.
  Zajímavej fakt je i ten, že   v pralese nebylo nikde vidět   jediného opeřence (Koukal   jsem se, co mi 3D pohled   dovolil) všechny lítací   potvůrky byly na principu   natažených blan. Přesto do   závěrečného boje na konci   filmu byli všichni modráci   ozdobeni péry.

Ale co na tom záleží   :-)
Poslední skotský král (The Last King of Scotland)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.7.2009
Úžasná podoba
Film je to opravdu zdařilý a   vývoj hlavních postav je   zachycen opravdu znamenitě.   Když jsem pak koukal na   bonusové materiály o   skutečném Aminovi a porovnal   ho s Forestem, který je u mne   již od Ghost Doga mezi   nejoblíbenějšími herci,   musím jen smeknout.   Věrohodné, děsivé, prostě   super.