Zari

Komentáře uživatele Teila

Teila

Teila zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Comeback
 
Přidáno: 3.5.2009
Je to dost dobrej seriál   líbí se mi Simona díky   tomu,že všechno v poho tak   dobře zvládá.Ale jinak je   dobrej lexa,když se tak   hrozným spůsobem snaží   zbalit Ivu.
Eva tropí hlouposti
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2009
je to super film některé z   těch starších jsou   úžasný např. Anděl na   horách atd.Eva tropí   hlouposti je jeden z nich.
Archa pravdy je celkem dobrej   film jen ten leprikátor se   nemusel zmocnit toho těla   připadá mi to jako by   neměli svoje nápady a   doslova se   "opičí"po   goaldech.Ale zase jinak to byl   hezkej film.
Hvězdná brána: Atlantida (Stargate: Atlantis)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.5.2009
Atlantida je dobrá jsem   totiš faninka tohoto seriálu   i stargate SG-1 je to   srandovní a je tam i trochu   té romance např.Sam a   Jack,Daniel a Sharii
Mezi námi děvčaty (Freaky Friday)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.5.2009
Je celkem chytlavej,ale   takových filmů kde si dva   lidi vyměnili těla je teď   "víc než   dost!"Takže je to tak   půl na půl.
Moje první láska (My Girl)
 
Přidáno: 18.12.2009
Dobrej film
Dobrej film až na to ,že   jsem u něho brečela jak mile   umřel ten kluk.Bylo i tam   spousta zvratů a ne všechny   k dobru.Ale ten další se mi   ani lepší nezdá.
Na samotě u lesa
 
Přidáno: 31.7.2009
a
A chčije a chčije a chčije   to je asi nejtypičtější   pro tento film.Nemá ten pas   blechy???Né to jsou blechy   psí ty na člověka nejou.
Norbit
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.2.2010
jojo
tohle je bezva film celkem   dobrá komedie a nejlepší je   že všechny(skoro   všechny)hrál Edie Murphy a   mimochodem už od začátku   jsem se musela uplně   brutálně řehnit :-)
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lester White

White Lester

Naposled navštívené:
Lester White

White Lester