Zari

Komentáře uživatele maly_hanys

maly_hanys

maly_hanys zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Jan Rendl

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Četník a četnice (Le gendarme et les gendarmettes)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.3.2009
Ne, ne a zkrátka ještě   jednou NE! Tohle už není ten   starý dobrý četník a   opravdu nechápu ty, kteří   hodnotí tak vysoko. V   porovnání s prvním dílem   je to více jak o polovinu   horší tudíž nemůžu jinak   než za 3/10. Tohle zkrátka   není důstojný poslední   díl četnické série.   Vždycky budu tvrdit že to   všechno mělo skončit   Četníkem ve výslužbě. Ale   stejně jako u   "Mimozemšťanů"   toto je čistě můj názor,   nepochybně se najde spousta   lidí, které i tohle   rozesměje, ale pokud mám   odvodit hodnocení od   ostatních filmů série tak   mi vychází takové   hodnocení jaké jsem zvolil.
Četník a mimozemšťané (Le gendarme et les extraterrestres)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.3.2009
Tak tomuhle dílu, stejně   jako i poslednímu četníkovi   (Četník a četnice) asi   nikdy na chuť nepřijdu,   zkrátka mi tam chybí   Fougasse a Merlot a navíc i   Funes je vinou prodělaného   infarktu méně energický.   Podle mého poslední dva   díly četníky radši vůbec   neměly vzniknout. Ale to je   jen čistě můj názor.
Pošetilost mocných (La folie des grandeurs)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2009
K téhle Funesově roli   zkrátka nemám slov. Pro mě   naprostý skvost, který ční   nad všemi ostatními   mistrovými komediemi. Ani   žádný z   "četníků" tohle   nemůže překonat. Role Dona   Sallusta zkrátka Funesovi   padla naprosto přesně,   zkrátka bavil jsem se od   začátku do konce. K tomu   všemu ještě skvělý Yves   Montand v roli Blase a   perfektní hudba. Zkrátka   10/10
Vykoupení z věznice Shawshank (The Shawshank Redemption)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2009
GET BUSY LIVIN' OR GET BUSY   DYING. Filmů jako je tento se   bohužel mnoho netočí což   je obrovská škoda. Je to   krásný příběh člověka,   který až za zdmi vězení   dokázal najít sám sebe a   hlavně nikdy neztratil   naději. Nebudu to tu dlouze   popisovat, na netu visí tuny   komentářů k tomuhle filmu.   Chtěl bych jenom vyzdvihnout   herecké výkony a to nejenom   Morgana Freemana a Tima   Robbinse o kterých tu   hovoří v superlativech snad   každý druhý, ale   především Jamese Whitmorea,   jehož Brooks a především   jeho smutný konec se vás   musí dotknout. Stejně tak   bych chtěl vyzvednout   záporné postavy. Clancy   Brown jako bezcitný velitel   dozorců Byron Hedley zahrál   skvěle. A nakonec Bob Gunton   coby ředitel Samuel Norton,   protože jeho herecký výkon   je dle mého nejlepší ze   všech. Jeho opovržení   všemi ostatními, jeho chlad   a vychytralost mu přímo   čiší z očí. Nelze jinak   než smeknout. Celkově jdou o   tomhle snímku říct jenom   kladné věci a kdybych měl   možnost vybrat si jeden   jediný film, který by ode   mě měl dostat 100%, neváhal   bych ani vteřinu a vybral   bych Vykoupení z věznice   Shawshank.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Natalja Rogožkina

Rogožkina Natalja

Naposled navštívené:
Natalja Rogožkina

Rogožkina Natalja