Duben

Komentáře uživatele Koldyn11

Koldyn11

Koldyn11 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 12
30 dní dlouhá noc (30 Days of Night)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.3.2009
I když jsem   "nefanoušek"   zombií, upírů a   všelijakých podobných   monster, rozhodl jsem se na   tento kousek z aljašského   městečka podívat. Tohoto   rozhodnutí jsem každopádně   nelitoval a když zhodnotím   tento film s tím málem   hororů, co jsem prozatím   viděl, musím jej označit   jako nadprůměrný, jelikož   hlavní dvojice zahrála   slušně, z některých   upírů šel opravdu strach a   mrazivá atmosféra městečka   Barrow mě nechala ještě   nějakou dobu chladným.
Coach Carter
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2009
Skvělý kousek podle   skutečné události   odehrávající se na   americké "střední   škole". Samuel L.   Jackson hrající tvrdého,   neúprosného ale   spravedlivého trenéra   basketbalu, který vidí smysl   života spíše ve vzdělání   než v basketbalu. S.L.   Jackson zahrál svou roli   opravdu skvěle a věrohodně,   ovšem ostatní se také   nezrtatili, vyzdvihl bych Ch.   Tatuma. Fanouškům   sportovních filmů tento   snímek vřele doporučuji.
Comeback
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.11.2009
Totální slátanina s mnoha   trapnými scénkami,   postavami, dialogy. Martin   Dejdar v roli Ozzáka sice sem   tam prohodí něco   úsměvného, to je ale tak   vše, co z tohoto projektu   dělá komedii. Tomáš   Matonoha je úplně mimo, už   jen svým vzhledem se do   takového typu seriálů   nehodí a ten kluk s   šiltovkou je pro mě   nejhorší filmová či   seriálová postava roku 2008.   Ostatní postavy s výjimkou   Kristýny Leichtové, která   na své roli nemá co zkazit,   jsou nevýrazné a v seriálu   zcela zbytečné a když tu   někdo napíše, že je tento   výtvor nejlepším českým   sitcomem, tak on i přes svou   trapnost a nudnost takovým   sitcomem může být, jelikož   v České republice moc   konkurence nemá, srovnávat   se světovými sitcomy raději   nebudu, nejsem blázen.
Jackass 2 (Jackass: Number Two)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2009
Parta bláznů, která snad z   nudy vymýšlí a provádí   jakýkoliv druh adrenalinové   zábavy, do které by se   obyčejný člověk asi   nepustil. Některé akce,   které tu tihle kluci   provádějí, jsou opravdu   velmi vtipné a povedené až   jsem u nich brečel smíchy,   na druhou stranu tady ale   nejdeme takové nechutnosti, u   kterých se mi težce zvedal   žaludek. V konečném   zúčtování však musím   tento kousek ohodnotit jako   skvělou zábavu, která svůj   hlavní účel, pobavit mě,   naprosto bez problémů   splnila.
Jump Street 21 (21 Jump Street)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.11.2009
Jeden z mnoha mých   nostalgických seriálů,   nezapomenutelná banda   mladých policajtů v čele s   tehdy ještě neznámým Johny   Deppem a tvrďákem Peterem   DeLuisem, která mě dokázala   vždy pobavit a i dnes mě   ještě hodně baví.
Maurice Richard
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.11.2009
Spolu s Hokejovým zázrakem   je tento snímek nejen jeden z   nejlepších filmů o hokeji,   ale také jeden z nejlepších   sportovních filmů vůbec.   Vynikající výkon Roye   Dupuise co by Maurice   Richarda, který se i přes   nevoli veřejnosti dokázal   propracovat do prvního týmu   Montrealu Canadiens a reálná   atmosféra první poloviny 20.   století dělají z tohoto   filmu opravdu mistrovské   dílo. Ve filmu se také   ukáží opravdoví hráči   NHL, větší roli si tu   "střihne" držitel   Stanley Cupu Mike Ricci a v   dresu soupeře Maurice   Richarda se objeví nechvalně   známý provokatér a bitkař   Sean Avery. Tomuto filmu nejde   opravdu nic vytknout a já   dávám zasloužené plné   hodnocení.
Pařba ve Vegas (The Hangover)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.11.2009
Po dlouhé době opět   přišla komedie, která   dokázala bavit po celou dobu   svého trvání. Velké   množství parádních   hlášek, vtipných scén,   zvláštních únosů a   komických nehod. Todd   Phillips mě opravdu velmi   mile překvapil a dokázal i s   téměř neznámými herci   natočit skvělý film.   Společně se Star Trekem je   Pařba ve Vegas pro mě   osobně zatím nejlepším   filmem roku 2009.
Rise of the Footsoldier
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.3.2009
Bezesporu jeden z   nejdrsnějších filmů,   který jsem doposud viděl.   Film popisuje vzestup Carltona   Leache z pohopouhého   fotbalového chuligána až na   jednoho z nejtvrdších a   nejobávanějších borců   Londýna a Essexu 90. let.   Film dle skutečné události   nás zavede například mezi   fotbalové ultras, do   londýnských barů ale také   do zapadlých uliček, kde si   nejedna mafie vyřizuje své   účty.
Simpsonovi: Příliš drsný pro TV (The Simpsons Too Hot For TV)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.11.2009
4 vynikající epizody téhle   legendární animované   rodinky z Evergreen Terrace a   i když je tento projekt   nazván "Příliš drsný   pro TV", tak všechny 4   epizody byly v TV   odvysílány.
Souboj s oceánem (Survive the Savage Sea)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.3.2009
Zajímavý snímek bez   větších hereckých jmen,   který se ale dobře sleduje.   Na tomto filmu se mi nejvíce   líbila spolupráce a snaha   všech trosečníků v   krizové situaci, kdy se i ten   největší lenoch snažil   přispět svou troškou k   záchraně. Pro mě lehce   nadprůměrný kousek   popisující smutnou událost.
Věřte nevěřte (Beyond Belief: Fact or Fiction)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.3.2009
Netradiční seriál   těžící ze své   originality, díky které se   stal výborným a   nezapomenutelným. Nemalou   zásluhu na úspěchu tohoto   seriálu má i hlavní   uvaděč Jonathan Frakes,   který se doslova v roli, kdy   hraje sám sebe, vyžívá a   diváka nechává po většinu   času v nejistotě.
Vražda na Pleasant Drive (Murder on Pleasant Drive)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Slušně natočené drama na   základě skutečných   událostí, které   nepotěší, ale ani nezklame.   Adam Arkin v roli chladného,   ale inteligentního   psychopata, který bez   sebemenšího záchvěvu   sebevědomí vraždí své   manželky, byl dle mého   názoru v tomto filmu herecky   nejvýše.

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:10

33 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - Vládci třetí říše

12:40 - 13:35

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:45

38 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10