Duben

Komentáře uživatele Bolt

Bolt

Bolt zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 29
Agent v sukni (Big Momma's House)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Tak tohle byla opravdu   vydařená komedie. I když mi   občas přehnaná nebo snad   přeslazená tak na 7 to   nebylo. No a pak se tomu   chystam dát 9 a uvědomim si   že 9 si to nezaslouží. Je   to prostě taková   nadprůměrná komedie.
Americký táta (American Dad!)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Tento seriál se mi líbí a   možná by se mi líbil   ještě víc kdybych ho viděl   Česky. Také je mi líto že   do čech ještě nepřišel.   Přesto má velmi vtipné   hlášky a rád se na něj   podívám.
Anděl Páně
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Od tohoto filmu jsem tedy   čekal mnohem více. Je to   prostě taková Česká   přeslslazená pohádka.   Anděl si chodí po světě s   čertem, semtam se zastaví   nad partičkou Mariáše a   nemluvně o kouzelné brašně   plnící včechna přání.   Konec je hodně   předvídatelný a postavy   nejsou třikrát simpatické.   I přesto si myslím že na   tuhle slátaninu zla a dobra   je 5 hvězd moc málo.
Anglické jahody
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Páni! Kde to zase splašili?   Já se těšim na dobrej film   a místo toho se mi naskytne   unikátní možnost vidět   absolutní blbost. Příběh   Tomáše a Táni   (viz.:nesympatická holka)   zkříží rus který se chce   na tříkolce projet až do   Německa. Rus mluví   pochopitelně jen Rusky a tak   je polovina filmu s titulkami.   Rus který má horší jméno   než ta holka -Lebeděv- se   vydává za básníka aby   zapůsobyl na Táňu. No a to   je asi tak omyl celého filmu.
Arabela
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Tohle je prostě klasika.   Arabela , Petr, kouzelný   prsten, Xenie a také vše   ostatní. Nechci říkat , že   tento seriál neměl chybu,   protože pár chyb tam bylo.   Občas mě tento seriál i   dost naštval, ale jak to   mohlo dopadnout jinak, než   dobře.
Jejda! Tak tohle trochu   přepískli. Nejspíš šlo o   zoufalý pokus vydělat trochu   peněz, ale to se jaksi zvrtlo   a místo toho se díváme do   obrazovky kde se hemží   novodobě udělaní Petr,   Arabela a vlastně vše   ostatní. Fantomas se sice   nezměnil, ale sadil bych krk   na to, že ho hraje pod maskou   jinej herec. Jeho vynálezy   už jsou moc moderní takže   to celé ztrácí nádech   pohádky. Ne, že bych to   ještě za pohádku   považoval. A Honza s   mařenkou vyrostli a   tentokrát si užívajís   lahví plnou džinů. Láhev   jim , ale ukradne Rumburak a   otevře ji sám. Čili má pak   vojsko džinů on. No a to   ještě není všechno. Jeden   obr vegetarián musí sežrat   50 lidí z království ,aby   mohl zpátky mezi obry   masožravce. A tím se   rozvíjí další děj.   Království se chce toho   člověka za modelem hor   zbavit a tak pošle pana Viga,   aby je toho zbavil. Vigo ve   své moderní laboratoři   vyvine novou látku která   obra promění v lehký letní   vánek. Jenže Rumburak ho   ukradne a polije tím Xénie   manžela který je okamžitě   pohřešovaný. A Xénie si   chce vzít Fantomase, jenže   ten je naštvaný na krále,   protože mu ztratil jeden z   jeho přístrojů. Přístroj   má, ale Rumburak a pomocí   dalšího vynálezu promění   Rumburak sám sebe ve   Fantomase a Fantomase v malou   kuličkou. No a takhle bych   mohl hnůj házet do   nekonečna...
Asterix a Obelix (Astérix et Obélix contre César)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2009
No, Asterixe a Obelixe sice   nemam moc rád, ale tento film   byl pěkný. Nejlepší byl   cirkus, kterým se bavily   Římané. Jinak to byl dobře   vymyšlený film a dobře   dosazené srandy.
Ať žijí duchové!
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2009
tento film jsem teda čekal o   moc horší. Vlastně to je   asi nejlepší česká   pohádka jakou znám. A   zasloužila by si i více   kdyby do toho nespívali   pošahané písničky. Ale   plus dávám za to , že je to   z roku 1976.
Auta (Cars)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Ale já už od začátku čekal že to bude blbost!
No, tak kde bych měl začít?   Film vládne velmi, velmi   nehumorným humorem. Celý   film je o tom že se Blesk   snaží dostat na závody. O   tom že je tento film nudný   přesvědčí i to že jsem   skoro celý přejel   zrychlením x2, občas nudné   scény i x4. Auta řeší   problémy typu: Jak se takové   krásné Porsche jako ty   dostalo na takové místo? a   jediná pozitivní věc na   tomto filmu je konbajn který   je chce zabít.
Bathory
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Tento snímek o krvavé   kněžně Bathory se opravdu   vÿvedl. Líbilo se mi   celkové zpracování a také   jak byl vymyšlený děj.   Nicméně tento film si   zasloužil jasných deset.
Beetlejuice (Beetle Juice)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Tak tenhle film byl opravdu   dobrý. A myslím že od Tima   Burtona se ani nic jiného   čekat nedalo. Tento film měl   skvělé efekty a byl   výborně natočený. Akorát   mi trochu vadilo že tam byl   Beetlejuice tak málo.
Bibi Blocksberg: Tajemství modrých sov (Bibi Blocksberg und das Geheimnis der blauen Eulen)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Tak Tenhle muzikál se mi   opravdu nelíbil. Divíte se   že říkám muzikál? Ano.   Já vlastně taky. Podle   všeho byl tento film tak   příšerný, že se rozhodli   zasadit tam pár písniček.   Ta čarodějka je tak blbá   že ukazuje svá   ,,tajná" kouzla   kdykoliv, kdekoliv a jakkoliv.   A co víc dává si na   koštěti závod s   vozíčkářkou. Prosímvás,   pokud nechcete zažít   armagedon, nekoukejtese na   tento film.
Bílý tesák (White Fang)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Film Býlí tesák se mi   líbil jen do určité míry.   Těch 70% bylo dobrých a   těch 30% už nic moc nebylo.   Bylo tam takové podivné   ticho a musím říct, že na   rok 1991 bych čekal trochu   něco lepšího.
Black Books
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Tak tomuhle seriálu se opravu   nedá nic vytknout. Postavy   jsou originální a vtipné.   Myslím že je ještě lepší   v původním znění. A nic   jiného než deset si to   opravdu nezaslouží.
Bludiště
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.12.2009
Nebojte se, tady nezabloudíte
Tato soutěž se mi celkem   líbila. Má smysl, dobré   zpracování a dokonce i   normálního moderátora. Ano   Roman Pastorek tuto soutěž   moderuje opravdu dobře.   Soutěže jsou nápadité a   každý díl přijdou s   něčím novým.
Bolt - pes pro každý případ (Bolt)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2009
Ano, tak tento film se mi   opravdu líbil. Jediné co mě   trochu naštvalo bylo, že   Bolt nemá žádné   schopnosti. Ale pak jsem si na   to zvykl a nevadilo mi to. Na   Boltovi se mi líbilo, že se   tvůrci nebáli dát tam i   trochu akce která to jen   vylepšovala. A písnička   Bolta jen zvíraznila a nebyla   tam nevhodně zasazená.
Delfín Filip (Flipper)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Tak tento film se mi opravdu   nelíbil. A víte proč?
1)Jméno Filip se mi   vůbec nelíbí (až na pár   výjimek).
2)Celí film   bylo vidět jak to herci   doopravdy jen hrají.
3)Neptejte se ...
Den nezávislosti (Independence Day)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Mám rád sciffi a to   obzvláště o   mimozemšťanech, ale raději   mám filmi kde to není tak   moderní např.:znamení.   Zkrátka bych řekl že v   tomto filmu bylo až příliš   mnoho techniky.
Divoké dítě (L' enfant sauvage)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.7.2009
Toto byl asi zatím jediný   film Rodné Francoise   Truffauta který se mi   nelíbil tolik jako ostatní.   Nevím jestli je to tím že   film byl černobílí, ale   nějak na mě nezapůsobil.
Lovecká sezóna 2 (Open Season 2)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.3.2009
Lovecká sezona začíná!
Nevím proč se těm ostatním   tento film tak nelíbil, ale   já bych mu dal devět hvězd.   Příběh byl vtipný a já   osobně bych to všem   doporučil.
Monstra versus Vetřelci (Monsters vs. Aliens)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Podle ukázek co jsem viděl v   kině a na webových   stránkách k tomuto filmu   jsem si myslel že z tohoto   filmu vznikne nějaký trhák.   Avšak strašlivě jsem se   mýlil. Proč, ptáte se? Tak   zaprvé:
Podle ukázek   jsem si myslel že se bude   více bojovat se sondou na   zemi než na ufonu   mimozemšťanů.
A   zadruhé:
Nějaké   vtipy se mi už zdály více   trapné než vtipné. Takže   pro mě to znamená 7   hvězdiček.
Simpsonovi (The Simpsons)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Tento seriál se mi moc   líbí. Líbí se mi více   než celovečerní film, ale   nějaké epizody se mi také   nelíbyli např.: Homer   paloza, Nová chlapecká   kapela.
Simpsonovi ve filmu (The Simpsons Movie)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Jo, šlo to, ale musim se   přiznat že jsem to čekal   lepší. U tohoto filmu jsem   se,ale i zasmál a vřele ho   všem doporučuji.
Sněženky a machři
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Tento film ač jsem o něm   slyšel hodně špatného tak   se mi nakonec docela líbil.   Sám o sobě měl dost   jednoduchý příběh a   odehrávalo se tam dost to   samé. Líbilo se mi však,   že film byl docela vtipný a   zfilmování nebylo k   zahození.
Sněženky a machři po 25 letech
 
Přidáno: 10.12.2009
Tento film mě opravdu zklamal   ačkoli jsem to už čekal. I   když jednička se mi líbila   bylo úplně zbytečné dělat   pokračování. Hlavní   postavě (Sabadajovi) vadí,   že mu jeho dceři zakazuje   mluviz sprostě, čas měří   na kila a objímají se   téměř kvůli všemu   (např.: Můžou si postavit   sněhuláka : objímají se.).   Také slovo dřepkins už   úplně ztratilo svůj   význam.
Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (Star Wars)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.3.2009
star wars se blíží!
Epizoda čtyři se mi líbila   ze všeho nejméně, ale   uznávám že něčím George   Lucas něčím začít musel.   neříkám že to   nedoporučuji ba naopak.   Všichni fanoušci by se na ni   mněli podívat.
Tmavomodrý svět
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2009
Film Tmavomodrý svět se mi   hodně líbyl. Jediné co se   mi na něm nelíbylo byli   převážné válečné   scény. Jinak byl ale film   nádherný a proto mu dávám   devět hvězdiček.
Války hvězd naruby (Spaceballs)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.5.2009
Nechápu proč se to někomu   zdálo jako blbost protože   mě se tento film moc líbil.   Bylo v něm plno srandy a   svým způsobem se to i docela   podobalo opravdovým star   wars.
Žena ve vodě (Lady in the Water)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.6.2009
Žena ve vodě byl film který   se mi velmi líbyl i přesto   že většina členů na fdb   říkala (nebo psala) že to   nebyl nejlepší film. Také   bodů tento film moc nemá.   Ale i přesto mě film   okouzlil a líbil. Doporučuji   tento film všem kteří ho   ještě neviděli.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10