Duben

Komentáře uživatele kecup.007

kecup.007

kecup.007 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Den, kdy se zastavila Země (The Day the Earth Stood Still)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Smarja co to jako melo byt???   Prvni tretinu filmu hrdinove   porad nekam popojizdeji, pak   se vyroji nanoovadi, pak Keanu   pronese myslenku dne a pak   nabehnou titulky. Takovouhle   slabotu jsem vazne dlouho   nevidel. Pusobilo to na me   jako trailer roztahnuty na 1,5   hodiny. Jeden bod za Reevsuv   nezucastneny vyraz, jeden bod   za Misery ;) a jeden za to ze   se v zaveru nemavalo US   vlajkou. Pustte si radeji   Futuramu, dil S03E07 - The Day   The Earth Stood Stupid.
Hranice života (Stay)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.1.2009
Kombinace McGregora a   lynchoviny znela slibne,   nakonec me film dost zklamal.   Pomale, unyle, bez naboje.   Surrealisticke sceny ploche -   misto psychedelickych vyjevu   rozsekana a zasmyckovana   timeline, tady jsem opravdu   cekal vice.

Zaver povedeny, i kdyz   predvidatelny, neco ve stylu   filmu Danika ci Identity. Jen   dluzno rici ze tyto dva filmy   zahrivaly me mozkove zavity   mnohem vice. Stay me nutil   premyslet jen o tom, v cize   hlave se to cele odehrava ...   A finalni scena s   "predavkou"   vzpominek Henryho na Sama uz   mi prisla hodne lacina.
Minority Report
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Pana scientologa moc nemusim,   ale ruku na srdce, v tomto   filmu byl hodne hodne dobry.   Krom dobreho scenare   (vychazejiciho z dobre   predlohy) a atmosfery blizke   budoucnosti (mrazi me, jak se   nektere sci-fi vize ze 7 let   stareho filmu uz dnes   zhmotnuji) musim vyzdvihnout i   dobre davkovany kvalitni humor   - scenka kdy Tomik bezi za   svyma kutalejicima se ocnima   bulvama a lovi je z kanalu   nema chybu ...   "Připravte si   blitkobušky" :)
Mlha (The Mist)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2009
Zaver
Kinga mam rad, i kdyz tuto   novelu jsem necetl. Film byl   hodne dobry, ale co me totalne   odrovnalo byl zaver ... tohle   jsem jeste nevidel :| ... Mel   jsem z toho tyden spatne   spani.

Tech   poslednich par minut filmu   podtrzenych hudbou od Dead Can   Dance me znicilo. Nekdo rika   ze stacilo precerpat benzin z   okolnich aut a pokracovat dal   ... podle me je stezejni   moment, kdy spatri obri   monstrum prechazet pres/nad   cestou, v te chvili jim dojde   ze tohle proste nema jine   reseni. Sileny zaver.

Novela pry konci   jinak, ma to byt hodne o   nadeji a vire v budoucnost.   No, musim nacist.
Tahle země není pro starý (No Country for Old Men)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2010
Hodne dobra zalezitost, Pan s   plynovou bombou byl tak ujaty,   az byl sympaticky. Jen skoda   zbytecne druhe linie filmu o   zkazenem svete, Tomovi jsem ty   radoby bilancujici zvasty   proste neveril.

Dik shlednuti Zeme jsem   objevil dalsi kousky z dilny   bratru Coenovych, dluzno rict   ze Fargo a Zbytecna krutost me   nebetycne nudily - rozvlacne,   predzvykane, uspavajici.   Roadmovie o Bratriccich je   zoufale trapna komedie, snad   jen Millerova krizovatka stala   za shlednuti.
Zbytečná krutost (Blood Simple)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.4.2010
Nevim uz cvo si o Coenech   myslet. Pripada mi, ze vymysli   zajimavou zapletku, ale scenar   zasadne pisi s kocovinou po   3denni parbe.

V tomto filmu bylo tolik   hluchych mist, ze jsem to   nekolikrat malem znechucene   vypnul. Ovsem vyderzal jsem a   mohu konstatovat: nuda, nuda,   nuda.

Nejvetsi   prca pak byla, kdyz jsem si   pri finale uvedomil, ze uz   jsem to vlastne jednou videl -   tenkrat jsem znuzen usnul v   polovine filmu a probudil se   prave pri finale :)
Zralé víno
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Zatimco u jednicky me potesila   ryzi socialisticka propaganda,   toto je cire zlo!!! Plejada   ceskych hercu lopoticich se   nad zoufalym krecovitym   scenarem.
Zvláštní dny (Strange Days)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.7.2009
slabota
Tak nevim, na film jsem se   hodne tesil, podle komentaru   na CSFD to mela byt zapomenuta   sci-fi-drama perla ... Celkove   dost rozvlacne, 145 minut je   silenstvi, v 90 minutach by to   mohl byt povedeny kousek se   slusnym tempem. Zklamala i   vsemozna klise a naivni   blbosti - napr. protrela Mace   nese disk sefovi policajtu na   panske WC, neb ji Nero rekl ze   je to spravnej chlap (spravnak   je i proto ze Nera za   prohresky vykopl ze sboru,   proste kadr), sef policajtu ji   necha vyhodit a taktak ze   nezatkne, v pravou chvili se   vsak objevi s diskem v ruce   (jiz seznamen s jeho obsahem)   a vse se v dobre obrati   (blijici smajlik).

Pritrouble rozuzleni taky   2x nepotesi.

Timto filmem se zrejme   inspirovali tvurci Existenz,   to je ovsem jiny kalibr. A   verim ze pri mnohem nizsim   rozpoctu.

Abych   jen nehanel, na to ze je film   z roku 95 tak tady budiz, 5*
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697949
Fotografií: 764412
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178359
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10

Kellyho hrdinové (1970)

Kovbojka

Kellyho hrdinové
se dá udělat asi ze všeho,   což dokládá tento film z   druhoválečných kulis.   Ocenit možno aspoň trochu   dobové reálie, oproti   dnešním více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Děvčátko (1978)

Poněkud

Děvčátko
zvláštní počin, ze   kterého by prudérní   křídlo diváctva a   aktivistů mělo dnes prudkou   střevní příhodu. Leč   případná kontroverze je více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 5 / 10

Hyde se stěhuje (1999) [TV epizo...

Hyde se stěhuje
Zas spíš normální díl,   Hydea opustí matka a on   bydlí sám, brzo nemá   jídlo, peníze a v bytě   nepořádek, stěhuje se proto   k Formanům, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10