Zari

Komentáře uživatele Andy789

Andy789

Andy789 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Andy

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Dům na špatné adrese (Lakeview Terrace)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Tento film bych vůbec   neodsuzoval. Samuel L. Jackson   zde hraje postavu ne zcela   kladnou. Nachází se v   situaci, kdy se ani po třech   letech nesmířil se smrtí   své ženy a okolnostmi,   které ji doprovázely.   Pracuje jako pochůzkář u   LAPD a právě práce je to   poslední, co jej ještě   naplňuje. Žije v poklidné   čtvrti na kraji LA, kde   vychovává své dvě děti,   dceru a syna. Poté, co se do   sousedství přistěhuje   mladý pár ,,black and   white,, , začíná svou   nevraživost stupňovat.   Rasové předsudky a střety   nabývají na intenzitě. Ze   sousedského vztahu se stává   doslova boj o přežití...

Dramatický   thriller je sekundárně   doprovázen hrozícím   nebezpečím požáru, který   v okolí pohlcuje vše co   může. Rodinné vztahy,   zvláště pak mezi ním a   dcerou, dosahují bodu mrazu a   také dočasné postavení   mimo službu nepřidá na   klidu jemu ani trýzněným   sousedům.
Let's Dance 2 (Step Up 2: The Streets)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Z mého pohledu jde o velice   povedený kousek. Kdo má rád   tento free style, hip-hop,   RnB, dance and battle musí   být spokojen. Jako už   standartně je linie filmu   lemována spoustou   doprovodných scén a   příběhů. Andie vyrůstá v   prostředí, kde tato kultura   nejčastěji dostává onen   jednečný ownstyl a   osobitost. Poté, co se   dostane na Maryland, se její   život začíná ubírat   novým směrem. s pomocí   Chase se pere s nepřízní   osudu... Příběh nabitý   hudbou, akcí, tancem a tvrdou   realitou ghetta... (Podobně   jako Stomp The yard, Save the   Last Dance, Save the Last   Dance 2, You got served)
Úhel pohledu (Vantage Point)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Úchvatná podívaná, film se   rozjiždí z volna jako   ,,předehra,, a postupně se   dostává do obrátek. Druhá   polovina filmu je sekundu po   sekundě neuvěřitelně   nabyta akcí. Romantická   linie filmu je naplněna   krátkým postraním   příběhem Howarda Lewise   (Forest Whitaker), Anny a   její matky. Prostě   doporučuji, zprvu vás   možná budou štvát 3 - 4   úseky, kdy se opakují   stejné události, ale   zjistíte, že úhel pohledu   je opravdu výstižný název.
Zrcadla (Mirrors)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.1.2009
Úplně upřímně, film   dělá filmem i prostředí   (kino či pc, kino či   tvscreen, zvuk stereo nebo   dolby digital).Já byl na   premiéře v kině Cinestar a   můžu jen říct, že   atmosféra a dojem z filmu 100   bodů ze sta. Opravdu je nutno   u tohoto filmu zažít i   zvukové efekty, které   pozdvihávají úroveň filmu   o dobrou polovinu výše.   Nezbývá nic než tento film   doporučit a užijte si jej   nejlépe v kině nebo na DVD   nosiči :-)

TV Program

ČT1 - Chalupa je hra (2005) [TV cykl...

05:05 - 05:30

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Jedlý hmyz

04:50 - 05:45

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:05

13 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Casanova (2005)

03:25 - 05:59

108 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce