Zari

Komentáře uživatele Pyjan_eS

Pyjan_eS

Pyjan_eS zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 31
12 kol (12 Rounds)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.7.2009
Film krásně plynul a nikde   se zbytečně nezadrhával.   Oddychová akční zábava s   jemně překvapivým koncem   :-)
Asterix a Olympijské hry (Astérix aux jeux Olympiques)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.7.2009
Jako trojka je to nejslabší   z celé trilogie, ale pořád   dívatelné a člověk se tu a   tam i zasměje. Jen škoda že   se děj moc netočí kolem   Asterixe a Obelixe. Taky se mi   moc nelíbil zbytečně   nastavovaný závěr.
Cass
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2009
Poutavý, pravdivý a tak i   trochu smutný příběh. Kdo   by čekal velké pranice,tak   se moc nedočká ,ikdyž jich   tam pár je. Film je totiž   úplně o něčem jiném...
Cesta do středu země (Journey to the Center of the Earth)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Tak nejaka sem asi šáhl   vedle. Film mě nic moc   ničím neupoutal a upadl do   podprůměru. Slabé efekty,   divný příběh...celkově   nic moc
Drž hubu! (Tais-toi)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2009
Velmi povedená francouzská   komedie, která vás určitě   nudit nebude. Herecký výkon   podaný Gérardem Depardieuem   nemá prostě chybu!   "jsem Kentán z   Montarži" mě prostě   totálně dostal :-)
Eden Log - jeskyně smrti (Eden Log)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.4.2009
Začátek filmu slibuje   parádní zábavu. Jenže je   až moc tajemný a tajemnost   trvá a trvá a nejaký   náznak luštění záhady se   pořád nedostavuje :-( Ve   filmu se navíc moc dialogu   (monologu) neobjevuje..škoda   šlo z toho podle mě   vytřískat mnohem více. Dal   bych 5* ale pro svou   přijatelnou minutáž dávám   6/10
Hluboko v gangu (Waist Deep)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.1.2009
Film má docela dobrý   začátek, jenže ten rychle   vyprchá a přepne se do   hluboké   "béčkovosti".   Výkony herců jsou rovněž   slabé..zklamání.
Jericho
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.3.2009
Celkem dobrý seriál ikdyž   sem původně čekal něco   jiného. Nebýt asi těch cca   6-ti dílů, které strašně   odbíhají od hlavní dějové   linie, tak bych dal určitě   lepší hodnocení. Nelíbilo   se mi moc jak se v seriálu   snaží tlačit to jejich   americké smyšlení a náhled   na svět. Hlavně ten starý   senátor Johnston a jeho žena   Frog :-) Seriál je prý už   mrtvý a doufám že to tak   už zůstane, bylo by to jen   na škodu. díky menší porci   dílů měl seriál celkem   spád.
Klub rváčů (Fight Club)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.12.2008
Tak k tomuhle filmu jsem se   dostal až teďkom...ve své   době to byla   "legenda" tak sem na   ni byl docela zvědav...nikdy   jsem se nepídil o   podrobnostech či ději a   musím říct, že jsem byl   velmi mile překvapen!   (hlavně "tajemným"   rozšifrováním Tylera a   celou tou atmosférou kolem).   Být film trochu kratší dal   bych i 9/10. Vřele   doporučuji ke shlédnutí.
Kopačky (Forgetting Sarah Marshall)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.1.2009
Docela dobře plynoucí   filmeček o lidských   vztazích, kde ve své roli   exceluje Jason Segel, po boku   velmi pěkných hereček a   navíc v atraktivním   prostředí. Hned jakoby se   vrátilo léto :-) Nudit se   nebudete...Scény "nahý   rozchod a loutkový   muzikál" vychází z   Jasonova reálného života.
Kurýr 3 (Transporter 3)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.1.2009
No tak od filmu jsem čekal   více automobilových   honiček. Byla jen všeho   všudy jen jedna pořádná   :-( Akce byla taky jen   nárazová záležtost a   obsazení "Girl" po   boku Jasona Stathama Natalyí   Rudakovou bylo taky podle mě   šlápnutí vedle, jak   vizáží tak i hereckým   výkonem...takový nemastný   neslaný. Proto jen   průměrný film za šest.
Loupež po italsku (The Italian Job)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.1.2009
Solidní film, který   strašně rychle plyne.   Líbilo se mi, že si film   nehrál na to co není a   dokázal vsunout jemně   laděný humor. Akce měly   pěknou myšlenku a spád, tak   nejak to celé spolu parádně   fungovalo dohromady, takže   slušná zábava na večer.
Matrix Reloaded (The Matrix Reloaded)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.12.2008
Matrix číslo dvě jsem   poprvé shlédl až po   neuvěřitelných 9-ti letech!   Byl jsem před tímto   pokračováním varován   kolegy, že pokud sem ho   ještě pořád neviděl, tak   ať se radši nedívám, aby   mi to nezkazilo dojem z   Matrixu 1. Já sem neodolal,   rozhoupal se a i přes to se   na něj podíval. Kdyby ve   filmu nebyly až zbytečně   dlouhé dialogy, které po   chvíli začínají dost   nudit, tak by moje hodnocení   bylo mnohem lepší. Na   efektech byl již poznat   "zub času" ale i   přesto byly velmi koukatelné   a člověk odpustil i nějaké   ty drobnosti. Celkový dojem z   Mejčriksu dvě: dobrá   muzika, svižné akce,a le   zbytečně moc dlouhých   keců, takž pěkná   sedmička.
Matrix Revolutions (The Matrix Revolutions)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.4.2009
Závěr trilogie nepřináší   nic nového, jen pořád   stejné scény dokola a   dokola. Nic moc no, dokonce   sem u toho usnul a to se   nestává často! :-)
Město Bohů (Cidade de Deus)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.1.2009
Solidní film s velmi dobrým   příběhem a navíc se   dozvíme že byl inspirován   skutečností...Je holt   vidět, že drogy ve své   době vládli světu.   Přezdívky jednotlivých   aktérů byly taky ligové :-)
Nad košem (Above the Rim)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.4.2009
Docela pěkný film s   basketabolvým tématem,   kterých není mnoho. Kdo má   rád basketball a   "černošské"   prostředí tak povinnost   vidět :-)
Pařba ve Vegas (The Hangover)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.7.2009
Abych pravdu řekl obálka   filmu mu mě nijak nelákala a   slibovala spíše nejakou   blbost než dobrý filmek. Ale   mile sem byl překvapen.   Komických situací bylo tak   akorát a tak zvaný   kaskádový efekt šlapal jako   švýcarské hodinky a já se   krásně bavil. Takže   nemůžu nic jiného než jen   tuhle dobrou komedii (kterých   poslední dobou moc není)   doporučit!
Piráti z Karibiku: Na konci světa (Pirates of the Caribbean: At World´s End)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.12.2008
Nedávno jsem teprve poprvé   viděl Piráty 2 a tak sem byl   velice příjemně nalazen a   těšil se na troječku.   Jenže co se nestalo. Onen   třetí díl mi přišel tak   nejak chaotický mnoho tzv.   "double agentů"   cross by cross. Člověk se v   tom chvílemi i ztrácel.   Navíc obrovský play-time   aspoň pro mě teda 2 a půl   hodiny je už příliš. 3-ka   dokonce nenabídla oproti   dvojce nijak moc nových masek   a efektů...pro mě   jednoznačně zklamání.
Podfu(c)k (Snatch)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2008
Takový hodně šílený film,   kerý zuezačátku vypadá až   nejak moc komplikované.   Jenže jak se pořádně   rozjede (což netrvá dlouho)   začíná nabírat na   obrátkách jede ve velmi   slušném tempu u kterého se   člověk výborně baví a až   do konce nevíte kdo ten   zatracený diamant dostane :-)   vřele doporučuji.
Quantum of Solace
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2009
007 v jiném kabátě...jakoby   to nebyl ani Bond. Chybí   klasiky jako "Q",   vychytané věcičky, hlášky   Jsem Bond..James Bond apod. Je   to prostě jen další akční   film ikdyž celkem povedený.   Až na to že mi celkem dlouho   trvalo přesně pochopit o   čem QoS je. Možná jsem si   seděl na vedení nevím, ale   i tak dávám 8. Doufám že   se další díl vrátí zpět   do kalsických kolejí..
Rallye smrti (Death Race)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.12.2008
Film má prostý děj s docela   předvídatelnou dějovou   linií, ale o tom tenhle film   vůbec není. Stači jen   pustit a užívat si docela   dlouhé "Destruction   Derby" které nenudí.   Film doprovází výběr velmi   solidní muziky, která pasuje   jak prdel na hrnec :-) Hned   pohledám soundtrack. Kdo má   tenhle styl filmu alespoň   trochu rád, tak určitě   neprohloupí. Snad jediná   věc co mi vadila bylo   obsazení role co-mechanika   (nebo co tam vlastně dělal)   Listse..vypadá jak   vytřižený z nějaké   přihlouplé teenegerské   americké komedie (takový ten   "lůzr") a kazí tak   dojem z   "tvrďácké"   věznice.
Sbal prachy a vypadni (Lock, Stock and Two Smoking Barrels)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.1.2009
Zajímavý film, kde se   překryvá více zdánlivě   spolu nesouvisejících   dějových linií. Jenže jak   se dá tušit vše se pěkně   zkloubí dohromady. A   vyvrcholení filmu počínaje   Zorbou a konče scénou na   mostě nemá prostě chybu.   Zatím nejlépe zvládutý   propletenec, který jsem   viděl. Nebýt vlažnějšího   začátku dostal by film ode   mně 9.
Síla odvahy (Female Agents)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2009
Povedený snímek z války.   "Zákulisní   (záškodnické)" boje   tak trochu jinak...i ženy   byly schopny dělat velké   věci. Nenudil jsem se ani   chviličku a s napětím   čekal jak se to celé   vyvrbí.
Smrt čeká všude (The Hurt Locker)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.2.2009
Tak trochu zvláštní film,   ve kterém sice moc děje   nenaleznete, ale přesto   špatný není. Je to spíše   přiblížení a vcítění se   do US specialních Bomb Squad   jednotek. Když se "jde   do akce" (po většinu   času filmu) tak se nudit   nebudete.
Svéráz národního rybolovu (0sobennosti nacionalnoj rybalki)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.7.2009
Solidní komedie. Doporučuji   dívat se pouze v originálu,   v CZ si myslím nevyzní   některé vtípky a ubere to   na atmosféře. Jediná   škoda, že frekvence   vtipných situací nemá   větší frekvenci..ale i tak   je jich tam dost.
Travička zelená (Pineapple Express)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.12.2008
Film byl úplně jiný než   jsem předpokládal   (ztřeštěná komedie plná   situačních gegů), místo   toho proklábosené bezmála   dvě hodiny, kdy většina   dialogů byla od něčeho k   ničemu. Nebýt docela dobré   "car chase" kde sem   se aspoň trochu zasmál, tak   bych litoval prosezeného   času u tohoto filmu. Dle   mého názoru krutě   nevyužitý potenciál filmu.
Underworld: Vzpoura Lycanů (Underworld: Rise of the Lycans)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.6.2009
Vzpoura Lycanů ma jediné   štěstí a to krátkou   minutáž (92min). Díky tomu   je to docela koukatelné bez   zbytečného nastavování   děje. Řek bych ale, že se z   toho dalo vytřískat více.   Komu se líbili předchozí   dva díly, tak se nudit   nebude.
Útěk na Horu čarodějnic (Race to Witch Mountain)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.7.2009
Klasický rodinný film na   sobotní odpoledne. Sice jsem   si film představoval trošku   jinak,ale dalo se na to   koukat. Film celkem svižně   ubíhal, takže nudit sem se u   něho nenudil.
Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase (Frequently Asked Questions About Time Travel)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.10.2009
No čekal sem od toho mnohem   více. Bohůžel :-( film na   mě působil hodně   béčkově. Vše se   odehrávalo snad ve třech   "lokacích"
Yes Man
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.3.2009
Film, který se mi docela   líbil, jak svým   originálním námětem, tak i   obsazením Jima do hlavní   role, kterou zvládl na   jedničku. Film na mě   působil tak nejak mile a   neotřele. Dobře jsem se   bavil a proto že dobrých   komedií je poslední dobou   jako šafránu přidávám   jednu hvězdu   navrch...pěkných 9/10b.

TV Program

ČT1 - Nemocnice na kraji města (1977...

17:20 - 18:25

50 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká příroda Ománu

17:35 - 18:30

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

18:00 - 19:30

10 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Prima - Ženy v běhu (2019)

16:50 - 18:52

80 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce