Duben

Komentáře uživatele martanek085

martanek085

martanek085 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Martina Vašáková

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 18
Armageddon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Tento film je snad nejlepší   ze všech katastrofických   filmů, proto všem co tento   film neviděli doporučuji, je   fakt senza a některý scény   stojí za to.
Atomový vlak (Atomic Train)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Tento film je docela fajn a   kdyby byl znova v televizy a   měla bych čas se na něj   podívat tak bych neváhala a   podívala se na něj.
Čelisti (Jaws)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2008
První díl čelistí je   dobrej a doporučuju všem,   kteří ho ještě neviděli.   Jestli chcete viděr nějaký   film, u kterého by jste se   chtěli bát tak tenhle je na   to docela jako dělaný. Tak   až se na něj budete koukat   tak si ho vychutnejte jako si   ten žralok vychutnává ty   lidi co požírá.
Čelisti 2 (Jaws 2)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2008
Druhý díl je snad ještě   lepší než ten první. Tento   díl mi nezbývá než zase   doporučit. Náčelníkovo   děti jsou už trošku   starší a náš milí   starosta se pořád nepoučil   z minule. Pláže chce zase   nechat otevřené jako minule   a je mu jedno, že je tam zase   bestie, která prahne po   lidském mase a krvi. V tomto   díle se jedná o partě   mladých lidí na   plachetnicích a pomůže jim   zase neohrožený.....a na   zbytek se musíte podívat až   si pustíte film a tam   uvidíte kdo jim pomůže.
Čelisti 3 (Jaws 3)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.9.2008
Třetí díl není také   špatný, ale největší   škoda je, že tam nehraje Roy   Scheider a jeho žena, ale   zase tam hrají jejich   synové, kteří jsou už   dospělí. Nejmladší se ale   bojí chodit do moře,   protože v minulém díle měl   z toho žraloka takový šok,   že se do moře bojí chodit,   ale tady mu pomůže jedna   přítelkyně co si našel   když jel navštívit bráchu.
Deník princezny (The Princess Diaries)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2008
Je to bezva film. Nejhezčí   je ta proměna. Tento film je   dobrý pro zasmání, ale   některý scény jsou takový,   že by se vám u toho chtělo   brečet.
Deník princezny 2: Královské povinnosti (The Princess Diaries 2: Royal Engagement)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2008
A tady máme zase deník   princezny, ale tentokrát   královské povinnosti. To je   další dávka emocí a   smíchu. Vřele doporučuji   těm, co to ještě neviděli.
Harry Potter a Fénixův řád (Harry Potter and the Order of the Phoenix)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2008
Tento díl už je ohodně   napínavější, protože Lord   Voldemort se vrátil a   Harrrymu a jeho přátélům   hrozí nebezpečí, ale   nejenom jim, ale všem. Tento   díl jak všichni říkají je   temnější. Je výborně   natočený, a líbí se mi jak   je pojatý, jediný co se mi   nelíbí nebo spíš je mi   líto, že Sirius v tomto   díle umře, ale i tak ho   doporučuji. Je tam ohromná   dávka napětí.
Harry Potter a Kámen mudrců (Harry Potter and the Sorcerer's Stone)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2008
Tímto dílem všechno   začíná, ale kvůli tomu,   že to tím začíná jsem ho   nehodnotila na deset. Na deset   jsem ho hodnotila kvůli tomu,   že se mi líbil. Doporučuji   ho těm co ho neviděli,   protože jestli chcete vidět   i ty ostatní díly tak je   třeba se na to podívat   úplně od prvního dílu, aby   jste tomu rozuměli a nedivili   se.
Harry Potter a Ohnivý pohár (Harry Potter and the Goblet of Fire)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2008
Tady ten díl je taky super.   Viděla jsem ho mnohokrát a   mohla bych ho sledovat snad   každý týden. Doporučuji   všem co tento díl neviděli,   ale škoda je, že v tomhle   díle toho docela hodně   vypustily, ale i tak je to   díl vynikající. Úplně k   nakousnutí :-)
Harry Potter a Tajemná komnata (Harry Potter and The Chamber of Secrets)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2008
Harry Potter a Tajemná   komnata není špatný díl,   ale na mě neudělal moc   velký dojem. Jinak se mi   líbí všechny díly, co jsem   viděla a už se těším až   půjdu na šestý díl do   kina. Harrryho Pottera   doporučuji všem, co ho   neviděli je tam spousta   napětí a doborodružství a   je to pro každou věkovou   kategorii.
Harry Potter a vězeň z Azkabanu (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2008
Když jsem tento díl viděla   tak jsem byla ohromena, jak je   ten konec hezky propojen, jak   to na sebe úplně všechno   navazuje. Z tohoto dílu se mi   nejvíce líbí Prasinky a   taky, že Harry se svými   přáteli odhalí pravdu, že   Sirius je neviný. Taky jsem   ráda, že se jim povedlo   Siriuse osvobodit a nejen   jeho, ale taky Klofana. Ale   už dost jinak bych prozradila   celý film. Prostě se na něj   podívejte a sami uvidíte.
Hvězdná brána (Stargate SG-1)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.11.2008
Tento seriál se mi moc   líbí. Je tam alespoň   nějaká ta akce a napětí a   občas i ten humor. Tento   seriál silně doporučuji   všem co ho ještě neviděli.   Tento seriál s cestováním   na jiné planety se tvůrcum   velmi povedl. Už se těším   až uvidím na tento seriál   navazáný film Hvězdná   brána: Návrat.
Mezi námi děvčaty (Freaky Friday)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2009
Ahoj lidi tento film je   báječný, je to hlavně film   pro zasmání. Takže jestli   si chcete zlepšit náladu   nebo ještě si více užít   srandu tak vám tento film   doporučuji.
Rozpoutané peklo (Dante's Peak)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.10.2008
Mám ráda většinu   katastrofických filmů, ale   tohle je nejlepší   katastrofický film ze sopkou.   Viděla jsem mnoho filmů, kde   se sopka probudí nebo   zničehonic se někde objeví,   ale mucím říct, že tenhle   se mi líbil nejvíc ze   všech.
Sopka (Volcano)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2008
Tento katastrofický film   není špatný, ale znám o   trošku lepší katastrofický   film se sopkou než tento, ale   na tenhle film se dá taky   koukat.
Transformers
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Tento film je dobrý   doporučuji ho, měnící se   auta na roboti nebo různý   jiný věci na roboti, tenhle   film je lepší než nějakej   Den poté nebo Drtivý dopad,   tady je mnohem víc akce.
Vnitřní vesmír (Inner space)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.11.2008
Hrají tam sice docela   fajnový herci, ale tento film   se mi moc nelíbil. Přijde mi   to jako pěkná blbost, ale   tím nechci odrazovat   ostatní, aby se na to   podívali, protože někomu se   to líbit může.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10