Zari

Komentáře uživatele Arco

Arco

Arco zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Cesta do pekla (Seeds of Tragedy)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.3.2006
krásný příběh o lásce. I   když někdy mrazí z těch   efektů, je to spíš love   story než horor. rozhodně   opakovat. Doporučuji   nezbedným dětem před   spaním...
Mrtvá jáma (The dead pit)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.3.2006
Krásný konec - proč není dvojka?
Jane ukázala, že se   potatila. Krásně   hollywoodsky červené   svítící oči, to je konec   jako řemen. Jen by mě   zajímalo, jestli ta křehká   bytost po navléknutí prstenu   zhrubla a zbrutálněla jako   její táta.
Únosy bez výkupného
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.3.2006
Super, dá se to sehnat?
Velice krásně ztvárněno.   Pan Eisman ukázal, že je Pan   režisér. Téma ale hrůzné,   když to domyslíme. Líbil se   mi hlavně Bořivoj Navrátil   jako prof. Jansch a Josef   Langmiler jako generál Dorn.   Komisař Hard (Josef Somr)taky   nebyl špatný, ale očekával   bych na hlavního klaďase   tvrdšího hrdinu). A Dina   Dinstová byla taky perfektně   ztvárněná. Škoda, dávali   to v TV (snad) jen v   premiéře někdy na podzim   roku 1983 a den poté   dopoledne (jak bylo zvykem) v   repríze. Pak už jsem o tom   filmu nikdy neslyšel. dá se   to někde sehnat na DVD?   Kdybych měl tehdy video,   nahrál bych si to. Tehdy jsem   byl 10letý kluk a díval jsem   se na to jako na horor,   několik let poté jsem se   bál jít k holiči, aby mi   taky neanalyzovali vlasy a   nevytipovali mě k tomu   podtlakovému zmrazení. Dnes   vím, že to je nesmysl, ale   jako pohádka docela dobrý.   Jen ten konec byl smutný,   čekal jsem, že z toho Mikea   vysekají nebo aspoň že   přitom Linda neumře. V knize   to tak není, má to mít   otevřený konec. Proč Mike   matku ve filmu zabil? Barvy   super, modrá kůže se   vždycky jeví oteklá a   mrtvolně přízračná. A   tady si maskéři dali   zvlášť záležet.
A   podle kolegy, co to jako   dítě rovněž viděl, byla   velice dobře udělaná   Lindina smrt v hale po   rozbití skafandru - ihned   popraskání obličejových   cév a masivní krvácení s   následným zadušením. To,   co se stalo některým   kosmonautům. Chtěl bych to   vidět dospělýma očima,   popř. to mít na DVD. Jak by   to asi přetočili v   Hollywoodu?

TV Program

ČT1 - F.L. Věk (1970) [TV seriál]

11:10 - 12:00

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Nedej se! (1998) [TV cyklus]

11:50 - 12:15

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Za pět minut dvanáct

11:55 - 13:00

0 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Prima - Partie Terezie Tománkové

11:00 - 12:00

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Querelle

Querelle
Querelle

Oleg Basilov

Basilov Oleg

Naposled navštívené:
Querelle

Querelle
Querelle

Oleg Basilov

Basilov Oleg