Zari

Komentáře uživatele aniiicka

aniiicka

aniiicka zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Místo pro lásku (A Place for Lovers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.4.2008
Místo pro lásku je krásná   flimová záležitost.   Dějově velmi smutný, ale   romantický příběh o dvou   milencích. Úžasná   ústředná dvojice -   charismatický Marcello   Mastroianni a krásná Faye   Dunaway, která v té době   právě prorazila. Celý film   provází nádherná   nostalgická hudba, včetně   titulní písně Place for   lovers od Elly Fitzgerald.   Dále nádherná příroda a   režie Vittorio de Sica, no   není co dodat, vřele   doporučuji.
Podvodníci a milovníci (Culastrisce nobile veneziano)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2008
Podvodníci a milovníci jsou   bezpochyby velmi zajímavý   film. Marcello Mastroianni je   v roli excentrického markýze   skvělý jako vždy, doplňuje   ho příjemný Lino Toffolo a   krásná Claudia Mori. Za   zmínku také stojí krásná   hudba, která provází celý   film.
Včera, dnes a zítra (Ieri oggi domani)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.4.2008
Popisovat jeden z mých   nejoblíbenějších filmů je   opravdu těžké. Tento film   mě naprosto okouzlil a měl k   tomu dva nejlepší   předpoklady: ústřední   dvojici italských hvězdných   herců Marcella Mastroianniho   a Sophie Loren a úžasného   režiséra Vittoria de Sicu.   Marcello a Sophia jsou   úžasní ve všech svých   filmech. Může jít o jejich   láskyplné hašteřivé   herectví jako např. v   Škoda, že je to taková   potvora, Štěstí být ženou   či Manželství po italsku   nebo vážnější snímky,   jež jsou ukázkou jejich   mistrného umění a   hlubokého hereckého projevu   např. Zvláštní   den,Slunečnice.

Všechny tři povídky   mají vysoku kvalitu a každá   je jiná. Máme tu ráznou   ženu, která opakovaným   těhotenstvím utíká před   vězením za pašování   cigaret, a zatímco jí děti   svědčí její manžel je po   sedmi dětech značně   strhaný. Dále pak bohatou   paničku, unavenou snobským   životem s nesnobským   páníčkem, který neumí   řídit nic silnějšího než   šestistovku a nakonec   nastupuje ve třetí povídce   krásná prostitutka Mara,   která popleté hlavu mladému   seminaristovi a ještě se   kolem ní točí zaufalý   Boloňan Augusto, který se   nemůže dočkat až si vrzne   za svitu lednice. Sophia je   úžasná a své roli tady   opět vtiskla vnitřní   krásu. A můj oblíbenec   Marcello je prostě úžasný   ve všech třech   komediálních polohách.
Pro mě úžasný film,   který mohu vidět   milionkrát.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Božena Boušová

Boušová Božena

Mezi mužem a ženou (Conversations with other women)

Mezi mužem a ženou
Conversations with other women

Naposled navštívené:
Božena Boušová

Boušová Božena

Mezi mužem a ženou (Conversations with other women)

Mezi mužem a ženou
Conversations with other women