Zari

Komentáře uživatele jahra

jahra

jahra zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Erasmus 2 (Les poupées russes)
 
Přidáno: 10.4.2008
pokračování se   vydařilo,Xavier už není   student,je spisovatelem,ale   není to tak ideální,jak by   si přál.Má stále problémy   se vztahy a když se všichni   sejdou na svatbě,každý má  
nějaké to   ale.Vypracovanější   postavy,už to není zábava.
Erasmus a spol. (L'Auberge Espagnole; Una casa de locos; Euro Pudding)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2008
Příjemná komedie o   studentech,vtipné   dialogy,povedené herecké   výkony,řešení pravidel   společného bydlení v bytě   pohromadě i celkem   nezávazné řešení   milostných vztahů.Ten   báječný studentský   život,navíc v cizí zemi.
Griffin a Phoenixová (Griffin and Phoenix: A Love Story)
 
Přidáno: 12.4.2008
Jeden z nejpůsobivějších   filmů na téma vyrovnání se   s vědomím umírání,velice   přesvědčivý,úžasné   herecké výkony obou.Silné   scény o snaze potlačit   city,radosti z každé   maličkosti,řešení   náhrobku toho,kdo odejde   dřív.Smutné,ale velice   lidské.
Hana a její sestry (Hannah and Her Sisters)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.4.2008
Báječný film,propletenec   rodinných a partnerských   vztahů,skvělé   dialogy,ironické   hlášky,skvěle padnoucí   role hypochondra a jeho   hledání víry.Prostě   skvělý Woody Allen.
Václav
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2008
Krásný film,silný   příběh,úžasné herecké   výkony.Komedie to   není,úsměvné scény tam   jsou,ale nejsilnější je ten   pohled do světa lidí,kteří   mají to žití trošku   jiné,snad složitější a   tom přístupu té většiny   "zdravých".Určitě   stojí za to ho vidět a nejen   jednou.