Zari

Komentáře uživatele matador55

matador55

matador55 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Armageddon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.5.2008
Armageddon
Skvělý film, vinikající   efekty(zničení ruské   stanice, New Yorku a   asteroidu)a dobrý scénář.   Michal Bay se zde opravdu   vyřádil. Na efektech je to   vidět a také sehnal pro   tento film zajímavé   herce(Bruce Willis,Ben   Affleck,Billy Bob Thorton,Liv   Tyler,Owen Wilson,Michael   Clarke Duncan,William   Fichtner, Peter Stormare a   Steve Buscemi). Film mi   nezbívá než doporučit   všem ať si ho někde   seženou. Je to fakt   skvělý.Dávám 100%.
Con Air
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2008
Con Air
Tento skvělý filmeček   můžu doporučit všem,   kteří ho ještě   neviděli.Skvělý scénář,a   prostředí kde se film   odehrává a také herecké   obsazení(Nicholas Cage, John   Malkovich, John Cusack, Steve   Buscemi, Ving Rhames, Colm   Meaney, Nick Chinlund a Danny   Trejo). Pro mě jeden z   nejlepších filmů co sem kdy   viděl. Dávám 100%.
Chobotnice (Deep Rising)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Chobotnice
Tento film je zábavný, až   se se naši hrdínové   dostanou na tu lod(první   polovina filmu je nudná a   nezajímavá). Špatné   herecké obsazení z něhož   vyčnívá jenom Treat   Williams a Wes Studi. Jinak   akce je zde docela dost tak   dávám 70%.
Past (Switchback)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Past
Skvělý thiller s Danny   Gloverem v roli záporáka do   kterého by jste vůbec   neřekli,že je vrah. A v   menší roli se zde objeví   William Fichtner, ale i Jared   Leto a Dennis Quaid byli   dobří. Dávám 70%.
Robin Hood: Král zbojníků (Robin Hood - Prince of Thieves)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Robin Hood
Toto filmové zpracování o   Robinu Hoodovi se mi líbilo   asi nejvíce, protože za 1.   dobré herecké   obsazení(Kevin Costner,   Morgan Freeman, Christian   Slater,Alan Rickman,Michael   Wincott a minutová role Seana   Conneryho). A za 2. film vás   ani na chvíli nenudí. Já   osobně dávám 100%.
Ronin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.7.2008
Ronin
Ronin je skvělý film o   pětici prefesionálů,   kteří mají za úkol vzít   tajemný kufřík. Perfektní   efekty a herci(Robert De Niro,   Jean Reno, Stellan Skarsgård,   Sean Bean, Natascha McElhone a   Jonathan Pryce a nesmím   samozřejmě zapomenout na   minutovou roli Jana   Třísky.Dávám 100%.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Paige Gosney

Gosney Paige

Jana Prášková-Pavlová

Prášková-Pavlová Jana

Beatriz Guido

Guido Beatriz

Young Ones

Young Ones
Young Ones

Snění (Hua yan)

Snění
Hua yan

Naposled navštívené:
Paige Gosney

Gosney Paige

Jana Prášková-Pavlová

Prášková-Pavlová Jana

Beatriz Guido

Guido Beatriz

Young Ones

Young Ones
Young Ones

Snění (Hua yan)

Snění
Hua yan