Zari

Komentáře uživatele a.r.s.i

a.r.s.i

a.r.s.i zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Hostel
 
Přidáno: 10.6.2007
Mě se ten film líbil, už z   toho důvodu jak amíci   dokážou natočit film v   české republice a vypadá to   tu jinak, z česka udělali   Holandsko a ze Slovenska   Rumunsko, takže jsme na tom v   americe lépe. Myšlenka na   to,že doopravdy by mohlo   něco takového být, kde by   nikdo o tom nevěděl v   nějaké vesnici mě děsí.   Protože podobné věci se   můžou dít. Film se mi   líbil.
Kdo hulí, ten umí (How High)
 
Přidáno: 10.6.2007
Super
Methodmen and Redmen jedině   oni mohli dostat tu roli.   Díky nim je ten film taký   jaký je. Napsal to   největší týpek. Co tam   padají za hlášky, scény.   Ten konec je největší dým,   všichni se tam zkouří. Moc   se mi to líbilo, ten kdo to   neviděl, tak ať si to jde   hned půjčit. Myslím, že to   zaujme více mladší lidi,   ale nějakym starším se to   může tak zalíbit.
Ti druzí (The Others; Los otros)
 
Přidáno: 10.6.2007
neočekávané
Tak tento horor je moooc   dobrý. Líbil se mi na tom   ten konec, nikdo to nečekal,   že oni jsou Ti druzí. Celý   děj je moc zajímavý, a   člověk to pochopí až   nakonec. Nicol Kidmen to   zahrála věrohodně. Od   začátku až do konce je to   velmi zajímavé. A určitě   každému šel na konci mráz   po zádech.