Duben

Komentáře uživatele PoliptheShits

PoliptheShits

PoliptheShits zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 14
Adéla ještě nevečeřela
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2005
Nick Carter, komisař Ledvina,   hrabě von Kracmar .... Je   snad někdo, kdo si při   Mozartově ukolébavce   neodsedá od fíkusu????? Snad   jenom Nick Ledvina co právě   příbyl z "jů es   ej".
Amazonky na Měsíci (Amazon Women on the Moon)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2005
Zapoměnte na Monthy Pythony   přichází syn   neviditelného. Už Vám v   porodnici ztratili dítě? Ne?   Chcete být připraveni?   Neváhejte. Smršť   absurdních scének   připomínající náš príma   život.
Bratrstvo bojovníků (Le frére du Guerrier)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.2.2005
Máte už plné zuby rádoby   historických filmů podle   vzoru akce, šíleně barevné   kostýmy nejlépe z úplně   jiné doby než příběh,   pomalované ksichty, u kuše   připomínající kadencí   kulomet západoněmeckého   soudruha? Pokud opravdu   toužíte vidět příběh   velmi věrně vystihující   dobu, kdy život byl tvrdý,   láska hrubá, církev   všerozhodující, krutost   přirozená pak tento film je   to co hledáte. Nečekejte   příliš rychlý děj a   divoké bitky. Přesto právě   závěrečný boj "těch   zlých" s těmi druhými   patří svou realističností,   k tomu nejlepšímu co jsem   viděl. Tento film reálností   překoná snad jen   legendární "Maso a   krev" nebo   "Ztracené údolí".   Jo a dobrý konec nečekejte.   Rozhodně ne z pohledu   dnešní člověka.
Bratrstvo neohrožených (Band Of Brothers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.2.2005
Tak dobře uznávám, že i   američani dokážou natočit   seriál na základě realných   historických událostí,   aniž by to zkazili happy   endem a pokřivením   historické reality. Skvělá   režie, výborné reálie a   herecké výkony. Jak jinak   hodnotit než 10?
Čarodějův učeň
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.2.2005
Jeden ze tří   celoanimovaných filmů pane   režiséra Zemana.Inspirován   lužickosrbskou legendou   skvěle zpracovanou Otfriedem   Preusslerem (mimochodem vyšla   knižně 2004)a za pomoci   netradičních animačních   forem vytvořil režisér   příběh s neuvěřitelnou   atmosférou. Jako i ve druhém   animovaném filmu Pohádka o   Honzíkovi a Mařence použil   jako nosnou linku lidovou   píseň.Škoda jen, že tento   kousek není v Čechách k   sehnání na DVD a VHS.   Vydáno bylo v Japonsku, kde   si tohoto mistrovského   českého režiséra velmi   cení.
Dinotopie (Dinotopia)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.2.2005
Kdyby peníze investované do   tohoto filmu byly věnovány   na rozvoj kinematografie   galapážských ostrovů mohli   jsme vidět naprosto dějově   strhující film "Spánek   galapažské želvy" a to   by alespoň mělo smysl.   Jestli chcete vědět proč   má hodnocení rozsah skoro   strašné vemte si popkorn,   knihu, zapněte rádio a   směle do toho.
Doba ledová (Ice Age)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.2.2005
Tak dobře přiznávám bavil   jsem se. Elesticita veverky   ?!?, či co to bylo s tím   žaludem,je dokonalá. A   lenochod z doby ledové, jako   bych někoho poznával ....   Bezva film pro chvíli, kdy   potřebujete vědět, že je   na tom někdo hůř. No, jo   jsem taky jenom člověk ....
Dobrman (Dobermann)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.2.2005
Francouzská drsná škola na   nás pouští opět jeden z   takřa dokonalých filmů. Po   purpurových řekách,   Brutální Nikitě a Leonovi   opět další film, kde   padouši jsou bastardi a   policajti .... No tak to jsou   obr parchanti. Mimochodem   Monica Belucci jako němá   cikánka je naprosto   úchvatná.Asi není potřeba   upozorňovat, že moc dobrý   konec nemáte čekat?
I baroni
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.2.2005
Terry, Terry co jsi nám to   udělal. Takové téma a   takové zpracování. Tu 5   jsem ti dal za výpravu a   nápady, ale upřímně viděl   jsi co s tímhle tématem   udělal "malý"   český "rejža" pan   Zeman? No nevadí zlepším si   náladu u 12 opic.
Mr. & Mrs. Smith
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.2.2006
Když choděj agenti s agentama
Tak nám zastřelili   Ferdinanda paní   Mullerová...... Jo kdyby   nosil tu neprůstřelnou vestu   co měla madam Smithová a   její muž tak jsme měli   Rakousko-Uhersko, tatíček   císař by nám kynul z   bankovek a měli by jsme   moře. Ale protože neměl tak   jsme museli zase jednou koukat   jak ty lumpové neumí   střílet. Na to snad musí   být nějaká speciální   škola v "jů es   ej". I moje pacifistická   paní dokáže z mé devítky   na 15 metrů trefit terč a to   není žádný agent ..... I   když hned dneska ji   prozkoumám plynový sporák.   Co kdyby ......
Svět podle Prota (K-PAX)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.2.2005
Už jsem domníval, že v   daném tématu nemůže nikdo   Formanův Přelet nad   kukaččím hnízdem   překonat. Přesto se   neuvěřitelné stalo skutkem.   Přichází další velmi   silný příběh z prostředí   psychiatrické léčebny o   muži,který ukázal ostatním   cestu.Mimochodem určitě je   na místě otázka: Kde je ta   správná strana ? Předplotem   nebo za plotem?
Šifra mistra Leonarda (The Da Vinci Code)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.11.2006
Co má společného teorie   relativity, vyvraždění   Slavníkovců, matka Tereza,   obraz od Egona Schieleho a   poslední projev pana   Paroubka? Jedná se o reálné   události a osoby, které lze   za pomoci velmi složité   konspirace spojit. Bude Vás   to stát strašné úsilí,   ale na druhou stranu lze   předpokládat, že polovina   lidí, ta která se považuje   za děsné intelektuály, Vám   promine, že některé reálie   trochu změníte, aby líp   sedly do mozaiky.Pak už   nezbývá než z toho udělat   film, ono se vstřebá   rychleji než kniha, a máme   tu nový pohled na svět.   Nezbývá než parafrázovat:   "Svět se   změnil..." A tak tu   budeme mít na jednu stranu   zničená dogmata matičky   církve a na druhou stranu   príma partu intelektuálů   hledající Templáře,   potomky Ježíše a jeho   družky Marie. A co zbyde nám   ostatním? Proboha Tome, co to   má být???
Válka světů (War of the Worlds)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.2.2006
Kdo nečetl Welse pro toho   může být tento film velkým   zklamáním. Pan mistr   Spielberg to natočil opravdu   v duchu scifi minulého   století. Velmi poutavý (pro   mnohé nudný a rozvláčný   film - ale to je pro některé   i Tenkrát na západě a   přesto je to přelom ve   westernech)a obyčejný   příběh z uvěřitelnou   pointou. A tak jedinou   slabinou je tu hlavní hrdina.   Chvíli akční chvíli   ubrečený a obě polohy jsou   nedůvěryhodné. Obyčejný   člověk z lidu se hraje jinak   ....
Zelená míle (The Green Mile)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.11.2006
Film o tom: Jak najít   lidskost na nelidském   místě? O kreaturách za   mříží a před mříží. O   DARU a odpuštění. O   nemocech a uzdravení. O   zvířeti v nás a člověku   ve zvířeti..... a o tom, jak   s tím žít.

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2000) [TV se...

01:05 - 01:55

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Vigil

01:30 - 02:30

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

01:30 - 02:10

1 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Strážci relikvie (2017)

01:30 - 03:30

1 minut již uběhlo
119 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190576
Osobností: 697871
Fotografií: 764035
Plakátů: 376664
Obsahů a biografií: 178302
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10