Zari

Komentáře uživatele BLass

BLass

BLass zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Ladislav Pitauer

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Avatar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.3.2010
AVATAR
Nevím, co kdo čekal od   tohoto filmu. Já jsem se na   něj těšil po shlédnutí   volné ukázky, jako malej   kluk. A opravdu mě nezklamal.   Je sice pravda, že děj je   většinou opsán z mnoha   ostatních filmů, ale o to   tady přece vůbec nejde.   Hlavní je, že se   režisérovi konečně povedl   film, po kterém toužil a na   který jsme čekali i my.   Věřím, že laťku, kterou   si položil takhle vysoko,   svým dalším filmem   překoná.
Hodnotím   9/10.
Dar od Boha (C.R.A.Z.Y.)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.3.2010
Právě teď jsem dokoukal   tento film. Je sice už 5 let   starý, ale já jsem se k   němu dostal až nyní a   lituji toho, že jsem ho   viděl tak pozdě...
Blahopřeji režiséru,   že se mu povedlo vytvořit   takový snímek, jaký už   jsem dlouho neviděl. Jsem   již téměř půl století   stár, ale na konci, kdy otec   znovu přijme svého syna,   jsem si opravdu poplakal.   Ještě teď mi tečou   slzy.
Tomuto filmu   dávám 10/10.
Hráči se smrtí (Flatliners)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.12.2007
Je to příběh - spíše   psychologický, než thriller   - který ukazuje partu   mladých lidí-mediků,   kteří experimentují s   klinickou smrtí, aby se   dozvěděli, co je čeká   dále. Po návratu do života   je pronásleduje vlastní   minulost, se kterou se musí   vyrovnat a ve stavu klinické   smrti mají možnost opravit   své přehmaty, kterých se   dříve dopustili.

Podle mého názoru je to   vynikající film, který má   "duši". Nemusí se   každému líbit, ale pro   fanoušky "temného   neznáma" má něco do   sebe.
On je žena!
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.10.2007
Tento seriál se moc nepovedl.   Vypadá, že byl šitý horkou   jehlou, už aby byl hotový.   Hlavně, aby byl v TV   rychleji, než seriály od   konkurence.
Stopa Růžového pantera (The Trail of the Pink Panther)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Je krásně vidět, jak zde   režisérovi Blake Edwardsovi   chyběla komika předčasně   zesnulého hlavního hrdiny   Cloueseauea (to je slovo - ta   čeština...). Snažil se sice   pomáhat si scénami ze   starších dílů, ale bez   tohoto herce to byla pouze   nastavovaná kaše. Tento díl   neměl být vůbec natočen -   snad pouze jako vzpomínka na   Petera Sellerse...
World Trade Center
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.10.2007
Podle mého názoru se film   povedl. Je to poděkování   hasičům, kteří nasazovali   životy při záchraně lidí   z WTC. Takovýchle filmů by   to chtělo více.