Zari

Komentáře uživatele Icarro

Icarro

Icarro zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  František Janský

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
Americké psycho (American psycho)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Klasa
Tento film krásně   ztvárňuje člověka, který   nedělá rozdíly například   mezi nákupem a vraždou, má   krvelačné choutky které se   nebojí pustit z uzdy, velmi   dobrý film. Též nevím   proč je zde popsán jako   černá komedie, i když   scéna kdy se christian bale   pokouší do bankomatu narvat   malé kotě, je více méně   humorná.
Brigáda (Brigada)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2008
Prostředí ruského podvěstí zaujme
Seriál vás chytne a vy se   nemůžete dočkat na další   díl, sledoval jsem ho na TV   NOVA, obecně nechápu proč   se o seriálu obecně neví   ale to je jedno, jak sem již   psal příběh vás opravdu   zatáhen do děje, různé   zápletky řešení vztahů   mezi členny gengu, skvělé.
Červený trpaslík (Red Dwarf)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Když se podívate samy   pochopíte. Tvrdý humor vás   zarve do křesla a nepustí,   švitořivý Lister, samolibí   Kocou a nechvalně známý   RIMMER, prostě takhle   kombinace - tut - off.
Hříšný tanec (Dirty Dancing)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Love ´n´ Romatic
Miluju tanec, miluji   romantiku, miluji tento film.   Hřísný tanec ve mě vždy   zanechá příjemné pocity.   Konec filmu - závěrečný   MAMBO svižný tanec je   krásný, i když ten konec   bych viděl trochu víc   romanticky, nic nesnižuje   kvalitu tohoto krásného   romantického a naprosto   božského filmu.
Legenda o Orinovi (Starchaser: The Legend of Orin)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2007
Dětská Láska
Film, který sem měl v roce   98 na videokazetě a pouštěl   jsem si ho pořád dokola,   ještě dnes si ho pamatuji   nazpaměť a musím říct,   že tolik příběhů   zkombinovaných do sebe,   navíc se strhujícím   zpracováním a krásně   vykreslenými charaktery   postav stojí za to zhlédnou   tento snímek. Orin, který   coby otrok v dole najde   kouzelný meč, ke kterému   musí najít čepel aby   osvodbodil svůj lide, se   vydává na cestu která vede   ven z podzemí kde těží v   dolech, na povrchu potkává   drsného pašeráka krystalů,   který ho zaveze po celé   galaxii. Potká krásnou   princeznu zachrání lid a tak   dále a tak dále, prostě   koukněte a uvidíte.
Motorkáři (Biker Boyz)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Full throttle or die
Když sem tento film viděl   poprvé můžu říci, že   scéna kdy motorkáři   pohřbívaly svého kamaráda   mě dohnala k slzám, ale   vratme se k hodnocení: film   biker boyz je o mladíkovy   který pohřbil svého otce, a   který se chce dostat na   výsluní underground   motorkářských závodů, je   velice dobrý, během filmu   zjistí že nynější král   cali (nejlepší motorkář na   scéně) je ve skutečnosti   jeho pravý otec. Založí   motorkářský GANG tzv. biker   boyz, postupem filmu si   získává respect ostatních   jezdců, po té co ho zatkne   policie a jeho matka mu   zakáže závodit však   přichází krize, jeho pravý   otec se musí vložit dohry a   vyložit karty na stůl. Toho   však neuposlechne a závodí   dál, poté příde nehoda,   která mu zdánlivě   znemožní zůčastnit se   posledího závodu se svým   otcem. Do filmu je mimoděj   vloženo i LOVE STORY,   přátelstvý, silné emoce,   zamyšlení sama nad sebou a   další výtečné prvky (mimo   jiné i výborný sound -   track) Myslím že stojí za   to tento film shlédnout   jelikož americká undergroud   scéna motorkářů má v   sobě jistě svoje kouzlo.
Spáči (Sleepers)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.12.2007
DIE HARD REALITY
Tvrdej film, kterej vás jako   jeden z těch mála opravdu   zaková do sedadel. Také je   zvláštní v tom, že ve vás   vlastně vyvolá pocit toho,   že souhlasité se zločinem,   konkrétně s vraždou. Aspon   umě výborný film který   stojí za zhlédnutí.
Temný úsvit (Rescue Dawn)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.1.2008
OU VEJ
Nevím jestly jsme s   ostatnímy komento tvůrci   viděli stejný film, ale   takovouhle parodii na   válečný film už sem dlouho   neviděl, nejenže že   záplatka je stručně   řečetno ,,hrozná´´ tak i   kamera v džungli a efetky sou   velmi úděsné, jediné co   tento film zachraňuje je chr.   bale kterého sem si oblíbil   ve filmu americké psycho,   pokud chcete tak tento snímek   zhlédněte, ovšem je to   inovátorské asi jako   hřebík ve dřevu.

!
Válka světů (War of the Worlds)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Podle mého film působí   trochu lacině, mám rád   scifi, ale zde je pojato velmi   divně a parodie ve scary   movie mi příde skoro až   lepší. Konec je stručně   řečeno diskutabilní.
Vetřelci vs Predátor 2 (AVPR: Aliens vs Predator - Requiem)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.1.2008
Proč se to stalo?
Proboha proč vývarníci   takto ZPRZNILY dokonalé téma   predátor a vetřelec,   nechápu, obrovské zklamání   z trapného a !!TUCTOVÉHO!!   snímku :((
Železný Schwarzenegger (Pumping Iron)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2008
Hard train ...
Úchvatný dokument ze zlaté   éry kulturistiky, columbu,   nubret, arnold, ferrigno...   prostě všechny legendy v   jednom snímku v jedno čase v   jednom příběhu, někteří   lidé věří že iron pumping   je zčásti vymyšlený ale to   není až tak podstatné,   arnold vysvětluje jak, kdy a   hlavně kdo ... pro   příznivce posilovny jako sem   já je to úžasná podívaná   a neskutečná motivace...   10/10