Zari

Komentáře uživatele Gruzdej

Gruzdej

Gruzdej zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Cashback: Láska ze supermarketu (Cashback)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Sice je to vlastně   "obyčejná"   romantická komedie, ale je   udělaná tak nápaditě, že   to dokonale funguje. Hra s   časem jako výtečný způsob   jak vyjádřit   nejniternější emoce.
Dravci (Ravenous)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Zábavný film na pomezí   horroru a komedie. Dá se   vnímat jako strašidelné   drama (kde kdesi na americkém   severu ve skupině několika   vyvrženců vystupují z   podzemí děsivé indiánské   legendy), jako zábavný   mejdan (kde se ale podávají   lidské ledvinky dušené v   mrkvi), ale i jako čistá   alegorie na téma sobectví.   Vynikající Robert Carlyle v   roli monstra a až nemístně   skotačivá "irská"   hudba Michale Nymana.
Einstein sexu (Einstein des Sex - Leben und Werk des Dr. M. Hirscheld)
 
Přidáno: 8.1.2008
Rosa von Praunheim je chlap!!!!
Jen aby bylo jasno - jde tedy   o režiséra, nikoli o   režisérku. Další filmy co   natočil jsou: Die Bettwurst   (1970), It Is Not the   Homosexual Who Is Perverse But   the Situation in Which He Is   Forced to Live (1970), A Virus   Has No Morals (1985-1986),   Army of Lovers or Revolt of   the Perverts (1972-1976),   Neurosia (1995), I Am My Own   Woman (1992), Transexual   Menace (1996), Queens Don't   Lie (2003)
Monstrum z galaxie Arkana
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.10.2007
Absolut béčko, ale scifi klasika
Výtečný film ve svém   žánru, jedna z málá scifi   komedií z českého pera. Pro   sběratele obskurností   nutnost!
Smrt přichází v bílém (Dead End)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Pět v autě a černý les
Auto, v něm pět lidí a   nikdy nekončící cesta   nočním lesem.   Minimalistické hřiště a na   něm rozehraná temná a   mrazivá hra. Hustá   atmosféra místy přechází   až k absuritě, nic nedává   smysl a pokračuje k sice   trochu odhadnutelné, ale   přesto horrorově funkční   pointě. Na dlouhé zimní   večery je to perfektní   zábava.
Vražedná terapie (Session 9)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Parta několika řemeslníků   musí v šibeniční termínu   zrekonstruovat bývalou   psychiatrickou léčebnu.   Ovšem někteří začínají   trpět vidinami, všude se   ozývají podivné hlasy a je   tedy jen otázkou času, než   se tu začne i umírat.
Temná a hutná   atmosféra, vynikající   zvuková část a velmi dobré   herecké obsazení bohužel   nakonec utrpí rozvleklostí a   trošku vyvanutým závěrem   filmu.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Swing

Swing
Swing

Naposled navštívené:
Swing

Swing
Swing