Zari

Komentáře uživatele jirka72

jirka72

jirka72 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Nevydržel jsem se na to   dívat,bylo to   šílený!Neskutečná   blbost!Proti jedničce obrat o   100%!Hezký holky,to jo,ale to   je tak asi všechno,co se k   tomu dá říct pozitivního.
Purpurové řeky (Les riviéres pourpres)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.10.2007
Výborná věc!
Svělá kriminálka,viděl sem   ji snad desetkrát,Jean Reno   je můj oblíbenec,v tomhle   folmu skvěle hraje,všeho je   tam akorát,napětí,krev...Ne   každej ten film hned   pochopí,zápletka může být   pro někoho až moc   složitá,konec   překvapivej.Moc,moc   škoda,že dvojka už je   celkem o ničem.
Nic moc
Kdyby nebylo J.Rena nestál by   ten film za nic.Velká   škoda,jednička byla naprosto   skvělá,tenhle film   postrádá logiku,navíc je to   až moc ponurý...Jedničku   sem zhlídl desetkrát,po   dvojce už nesáhnu.
Rychle a zběsile 2 (2 Fast 2 Furious)
 
Přidáno: 7.10.2007
Mě se ten film líbil   velice,myslím,že kvalit   jedničky určitě   dosahuje,naopak,osobně se mi   líbil víc.Dobrá   odpočinková podívaná,těch   rozbitejch policejních   bouráků bylo někdy až   přespříliš,ale o tom to   je...
Sběratel kostí (The Bone Collector)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2007
Dost dobrý,ale...
Kdo četl nějakou knihu od   J.Deavera,obzváště   tuhle,bude filmem nejspíš   trochu zklamán,ale to je   problém mnoha filmů.Mě se   kniha líbila moc,četl sem ji   dvakrát,možná proto tenhle   film trochu   urážím,každopádně je to   dobrej film plnej   napětí,akce.Slabší povahy   po jeho shlédnutí nejspíš   taxikářům nějakou chvilku   kšeft neudělají.Víc se mi   líbil film Sedm,taky Vraždy   podle Jidáše,ale to už taky   nebylo ono.
Tajemství hradu v Karpatech
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.9.2008
Na tenhle film jsem se docela   těšil,protože jsem ho   viděl kdysi dávno,v paměti   mi zůstala jen hláška   Miloše Kopeckého,spíš to   jeho zvolání vůči   hlavnímu   hrdinovi.."Toloko!!"   Po pravdě jsem se jinak celou   dobu strašně nudil.Miloš   Kopecký byl ovšem   super,udělal ten film.
Velký flám (La Grande Vadrouille)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Film sem koupil za pár šupů   společně s   novinama,nelitoval sem,byť   těmto akcím a pokusům o   zvýšení prodejnosti moc   nefandím.Ale skvěle sem se   bavil,výborná komedie,nemá   chybu.Přesně takhle si   představuju válečnou   komedii,přesto,že válka   právě moc komedie není.
Vykoupení z věznice Shawshank (The Shawshank Redemption)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2007
Prostě super!
Můj nejoblíbenější   film,viděl jsem ho snad   pětkrát a půjdu do něj   znova.Morgan Freeman je pan   herec,v tomhle filmu   jedinečnej,Robbins   samozřejmě taky,skvělej   děj,nedá se tomu nic   vytknout.Můžu všem   doporučit,bude málo   lidí,který tenhle film   nechytne.

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Když se Seina vylije z břehů

16:35 - 17:25

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

41 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
K. Šapovalova

Šapovalova K.

Naposled navštívené:
K. Šapovalova

Šapovalova K.