Zari

Komentáře uživatele memoman

memoman

memoman zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Bláznivá mise 1 (Zuijia Paidang 1)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Série Bláznivá mise   patřila k tomu nejlepšímu   co se dalo sehnat před 17   lety v tehdy začínajících   videopůjčovnách. O to   větší škoda že už o   těchhle filmech téměř   není slyšet,taky jsem to   naposledy viděl v té době,a   byla to bomba.Taková parodie   bondovek po hongkongsku,jako   umění blbost,jako zábava   skvělý.
Hvězdná pěchota (Starship Troopers)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.4.2009
Prostě vypadající akční   sci-fi o boji s mimozemskými   vetřelci,které se svým   tempem,černým humorem a   jízlivou satirou liší od   řadových hollywoodských   snímků. Zaujme příběhem   skupiny maturantů žijících   v silně militantní   budoucnosti,kdy stát se   řadovým občanem znamená   odsloužit v armádě,což ale   není jen tak. Nejprve musí   složit přísahu pod praporem   s revidovanou   svastikou,prokázat odvahu a   brutalitu na výcviku a s   fanatickým pokřikem "DO   NICH,OBČANÉ!" vyrazit   na vzdálenou pouštní   planetu rozstřílet miliony   obřích brouků. To vše   doprovázeno skvělou   "pochodovou" hudbou   Basila   Poledourise,naivizujícími   vesmírnými   scénami,bombastickými   broučími efekty a   naturalistickými masakry na   bojišti se spoustou   utrhaných končetin. Sice   nevýrazní,ale pohlední   herci v čele s vnadnou Denise   Richards a namachrovaným   Casperem Van Dienem. Skvělá   směs Melrose place,Triumfu   vůle a Vetřelců. Škoda,že   je to poslední snímek   typický pro režijní styl   Paula Verhoevena.
Policajt v Beverly Hills (Beverly Hills Cop)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.12.2007
Film,který ve své době   přinesl něco nového v   žánru krimi s   odlehčujícím humorem a z   Eddie Murphyho udělal   hvězdu.Užvaněný   černošský policista Axel   Foley z Detroitu je dodnes   jedna z nejslavnějších   film.postav,vždyt koho tehdy   nepobavil svéráz ve   sportovní bundě a   otřískaném chrysleru,který   je převelen k vyšetřování   do nablýskaného světa   smetánky v Beverly   Hills.Humor je zde spíše   odlehčenější a akce není   příliš(kromě úvodní   sceny s kamionem plným   pašovaných cigaret a   závěrečné přestřelky na   konci).Je jakýmsi moderním   insp. Columbem a ještě něco   víc.
Policajt v Beverly Hills II (Beverly Hills Cop II)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.12.2007
Druhý díl s Axelem Foleym   není o nic horší,jen   zkrátka podle mnoha kritik   nepřekonává kultovní   první film.Zde už jde jen o   standardní akční   kriminálku,pořád ale   zábavnou a povedenou.
Police Story (Ging chat goo si)
 
Přidáno: 30.10.2007
Film který rozjel novou etapu   v hongkongském filmu a jeden   z největších úspěchů   Jackieho Chana.Skvělá   akční komedie po čínsku v   hollywoodském stylu,se   skvělými kung-fu   bitkami,automobilovými   honičkami a jednou   superdlouhou bitkou s padouchy   v obchodáku.
Rachot v Bronxu (Hung fan kui)
 
Přidáno: 29.10.2007
Na filmy Jackieho Chana bych   mohl koukat pořád,nabízí   přesně to co každý   milovník bojových umění a   kaskadérských kousků   očekává a zároven co se   meokouká.To platí i pro jeho   tento jeho první větší   úspěch v Americe ve snímku   kde přijíždí do New Yorku   na svatbu svého   strýce,pomoct s prodejem jeho   supernarketu,následně se   dostat do střetu s   motorkářským gangem a   ještě později se připlete   ke krádeži diamantů.Ale   prostý příběh zde slouží   pouze jako záminka k   rozpoutání kolotoče kung-fu   soubojů,přestřelek,výbuch?   ?,parkúrových honiček a   vznášedlu na ulici.Jen   škoda že vposlední době   kvalita Chanových filmů(asi   vzhledem k jeho věku a   zraněním)lehce upadá.
Vykoupení z věznice Shawshank (The Shawshank Redemption)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Tento film neukazuje,jako   ostatní vězenská dramata   ukázat,jaké je to peklo   ocitnout se v kriminále a k   tomu nevinně,je to   především snímek o   přátelství,lidské   důstojnosti a naději.K tomu   skvělí herci a výtečná   atmosféra.
Zelená míle (The Green Mile)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2008
Pět let po Shawshanku se   opět objevil snímek v   tvůrčím spojení Frank   Darrabont+adaptace Stephena   Kinga+vězeňské   prostředí+nevině   odsouzený+zajímavé postavy.   Opět výborná dobová   atmosféra a nádherně   dojímavý,tentokrát i   fantaskní příběh. Skvělí   Tom Hanks a Michael C. Duncan.   I ten myšák hrál fajn:-).

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

06:25 - 07:15

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Zatajené dopisy

06:00 - 06:50

39 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Chuggington - Veselé vláčky (2...

06:05 - 06:55

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:25 - 06:45

14 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce