Zari

Komentáře uživatele Ergon

Ergon

Ergon zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Jan D.

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
Clerks 2: Muži za pultem (Clerks II)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.7.2008
komedie
Pokud čekáte duchaplnou   komedii, tak vám tento film   rozhodně nedoporučuji.   Ovšem pokud máte rádi   ujeté (pubertální) komedie   u kterých si člověk   odpočine a nemusí na nic   myslet, tak je jednou z   nejlepších, sice v   posledních deseti minutách   jako kdyby ztrácela dech, to   jí však neubírá na humoru.   Clerks II. bych označil za   špičku filmů Kevina Smithe.
Nalevo od výtahu (À gauche en sortant de l'ascenseur)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2012
Nedorozumění
Nedorozumění dovedený   chvílema až za hranice   absurdity, ale když se občas   člověk vžil do kterýkoliv   z postav, tak by se zachoval   úplně stejně, bez   váhání. Všechno   podkresleno nádhernou   muzikou. Film patří sice   mezi odpočinkovější, ale   přes to si zaslouží vysoký   hodnocení.
Něco jako láska (A Lot Like Love)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2008
:-)
Ve filmech stále omílané   téma, o dvou lidech, kterým   se dlouho křižují cesty.   Konec je sice   předvídatelný,ale film je   nádherně zpracován a stále   se v něm něco odehrává.  
Řekl bych, že je to   hezky rozpracováno do hodiny   a půl, narozdíl od jiných   filmů, kde vše vyprchá na   začátku, nebo se vše   odehraje v posledních pěti   minutách.
Vřele   doporučuji:)
Simpsonovi (The Simpsons)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Všechno v jednom
Asi jeden z nejlepších   seriálů a televizních   skvostů vůbec. Těší mě,   že scénáristy nemrzí   vymyslet pro jeden díl tolik   zápletek, jen si zkuste na   konci 20 minutového dílu   vzpomenout, čím vlastně   začínal, - - - filmoví   scénáristé by se měli od   tohoto seriálu hodně co   učit. Proto dávám tomuto   nestárnoucímu seriálu 10/10   :-)
Španglicky snadno a rychle (Spanglish)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Film spíše na odpočinkový večer
Film bych doporučil spíše   na večer kdy si člověk   potřebuje odpočinout. Děj   (pokud se dá tak nazvat)   příjemně utíká, přesto   příběhem je jeden z mnoha.   Film byl vcelku pěkný,   přesto ale mi bude dlouho   trvat než (jestli) si ho   opět pustím.
Taková normální rodinka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Průměrné
Čekal jsem více. Film jsem   si stále zrcadlil s   dokonalým zpracováním   seriálu. Občas se k němu   přibližuje, občas je to   něco zcela jiného. Pár   vtipných scének se tu taky   najde, ale nepovažuji jej za   film, který bych musel vidět   podruhé.
Možná,že   bych jej lépe ohodnotil,   kdyby se postavy i film   jmenoval úplně jinak,aby v   něm nebylo vidět průměrné   zpracování oproti   evergreenovému seriálu,   který již považuji za   klasiku
Vládcové Marsu (Princess of Mars)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.6.2015
Zklamání
Chápu, že se do filmu   nevejde všechno co se dá   popsat v knize a každej má   svojí vlastní   představivost, ale z   jižanskýho gantlemana dob   války severu proti jihu   udělat novodobýho vojáka, z   drobný černovlasý princezny   z rudou kůží kozatou   blondýnu, hlavního   nepřítele teroristu ze   zěmě kterej se v knížce   vůbec nevyskytuje, z vojáka   Kantos Kana inženýra a   vůbec překroutit celej děj   do suchý zápletky, to už je   i na mě trochu moc.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rychle a zběsile 5 (Fast Five)

Rychle a zběsile 5
Fast Five

Naposled navštívené:
Rychle a zběsile 5 (Fast Five)

Rychle a zběsile 5
Fast Five