Zari

Komentáře uživatele Al_bert

Al_bert

Al_bert zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 1
Kolonie (Colonia)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.9.2020
Pro mne velké zklamání i   přesto, že jsem v zásadě   nic neočekával. Jako   dokudrama z lehce provinční   produkce by film asi obstál.   Ne však v kategorii, kam se   zjevně snaží patřit už   svým obsazením.
Herecké výkony až na   krátké momenty ploché a pro   mne málokdy uvěřitelné.   Nechybí prázdné, patetické   dialogy. Poměrně často se   vyskytují nelogické zkratky   a nepochopitelné   zjednodušení děje i těžko   uvěřitelné situace včetně   nezbytného happy endu.
Tvůrci si nedali moc   práce s exteriéry ani   detaily. Smrkové lesy v   Chille, Lena vypadá i po   týdnech v lágru jako z   Vogue. Přes tvrdou práci   stále ruce jako z   manikúry.
Obsazení je   věc subjektivní, DB na   naivního levicového   intelektuála pravděpodobně   z dobře situované   západoněmecké rodiny,   který se náhle střetl s   realitou, celkem sedí. EW   prostě vypadá i v 24 jako   holčička ze střední...
Doporučují ke   zhlédnutí čistě proto, že   dostává do širšího   povědomí část brutality   Pinochetovy diktatury, která   není obecně příliš   známá. To považuji za   jediné plus filmu.

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

09:00 - 09:45

20 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

08:30 - 09:25

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:35 - 09:35

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Malý pitaval z velkého města (...

09:15 - 10:30

5 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce