Duben

Komentáře uživatele rkkk

rkkk

rkkk zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Bathory
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.2.2010
:-|
Filmu bych vytknul hlavně 4   věci : 1. Nemá děj. 2.   Služka, co skočila z okna a   zabila se, spadla z moc malé   výšky. 3. Vynálezy těch   dvou vojtů bych bral jako   nepovedený vtip, ale ve filmu   se objevuje velké množství   rekvizit a staveb, které do   té doby nepatří a jsou   někdy o 100, jindy o 150 let   novější. 4. Lucka   Vondráčková neukázala   koště. Film předcházela   bombastická reklamní kampaň   a věděl jsem kdo ho   natočil, takže jsem od něj   příliš nečekal a měl jsem   předtuchu, že to bude   slátanina a vyhozené   peníze. Ale docela mě   příjemně překvapil -   jednotlivé scény jsou   natočené výpravně a   snaží se zaujmout diváka   alespoň sprosťárnami nebo   násilím, když už tu není   ten děj. Tedy on tu možná   je, ale je natolik umělecký,   že ho může pochopit asi jen   pár vyvolených. Zkrátka   opravit ty 4 věci, které   jsem filmu vytknul, by nedalo   zase tolik námahy a mohl to   být jeden z nejlepších   filmů všech dob. Takhle je   to jen průměr, ale za   zhlédnutí to stojí.
Pád Třetí říše (Der Untergang)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Výborně !
Jeden z nejlepších filmů o   válce. Drží se   historických událostí a   nepřehání, což není moc   často v podobných filmech   vidět. Výkony herců a   technické provedení je také   dobré.
Pearl Harbor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Škoda peněz a času.
U filmu Titanic jsem napsal :   ***Bohužel asi bylo nutné   nalákat do kina starý báby   a proto do filmu zakomponovat   naprosto nevhodnou lovestory.   Jiné diváky to však   odradilo. Mě teda určitě.   Je to urážka lidí, kteří   tam zemřeli. Jakoby jejich   příběhy nebyly dost   dramatické a poutavé, museli   si autoři vymyslet   kýčovitou ptákovinu, která   jinak dokonalý film úplně   zkazila. Pokud autoři   nedovedou ani tak dramatické   události natočit zajímavě   pro širší diváckou obec,   doporučuji propříště   točit podobné filmy ve dvou   verzích - rekonstrukci bez   kompromisů určenou pro   normální diváky a pohádku   s lovestory pro starý báby   kvůli zisku.*** U tohoto   filmu to platí   desetinásobně. Ve srovnání   se starým filmem Tora ! Tora   ! Tora ! je tohle naprostá   přeslazená zhovadilost.
Pianistka (La pianiste)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.4.2010
:-)
O francouzích je známo, že   se vyžívají v různých   perverznostech od pojídání   šneků a žab, přez   pořádání různých   rebélií a revolucí až po   roztodivné sexuální   praktiky. Jiným národům   stačilo 40, maximálně 70   let na to, aby zjistily, že   komunizmus je slepá ulička.   Francouzům ne. Oni mají   svého prezidenta a ten je   vede stále kupředu. A to je   ještě na místní poměry   pravičák. Stejně tak i   tento film je na místní   poměry asi běžná   záležitost, ale divákům z   ostatních zemí se v   některých momentech možná   bude zdát poněkud   neortodoxní. Na filmu se   koprodukčně podíleli   rakušáci, kteří se na   první pohled jeví jako   poněkud menší zvrhlíci.   Ale to jen protože většina   z nich úspěšně tají,   proč tak často chodí do   sklepa.
Titanic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Zbytečně zkažený film.
Bohužel asi bylo nutné   nalákat do kina starý báby   a proto do filmu zakomponovat   naprosto nevhodnou lovestory.   Jiné diváky to však   odradilo. Mě teda určitě.   Je to urážka lidí, kteří   tam zemřeli. Jakoby jejich   příběhy nebyly dost   dramatické a poutavé, museli   si autoři vymyslet   kýčovitou ptákovinu, která   jinak dokonalý film úplně   zkazila. Pokud autoři   nedovedou ani tak dramatické   události natočit zajímavě   pro širší diváckou obec,   doporučuji propříště   točit podobné filmy ve dvou   verzích - rekonstrukci bez   kompromisů určenou pro   normální diváky a pohádku   s lovestory pro starý báby   kvůli zisku.
Třetí planeta (Treťja planeta)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.4.2010
:-\
Ruský film.

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Perimetr

17:55 - 18:25

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

19 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763989
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178295
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10