Duben

Komentáře uživatele kedar6

kedar6

kedar6 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 31
101 dalmatinů (101 Dalmatians)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Film se zvířátky vždy   letí a to zvláště když se   jedná o pejsky a ještě   lépe štěňátka. Navíc,   zlo, které ve filmech typu   pohádka musí být je zde   velmi zdažile představováno   Cruelou de Vill...jen možná   škoda pro malé diváky, že   jméno "devil"   (ďábel)nebylo trochu   vhodněji přeložené do   Češtiny, protože anglicky   mluvícím tvůrcum se jméno   tentokrát opravdu povedlo!   Ale každopádně, Vašim   dětem se bude film určitě   líbit!
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Klasický horor, který vás   nebude nudit, ale ani   nenadchne. V porovnání s   jinýmy "moderními   horory" nepůsobí   alespoň tak lacině a divák   má dojem, že o ději někdo   přemýšlel...Faktem ovšem   taky je, že téma není   příliš originální. Ale,   zvláště na větší   projekci, určitě stojí za   shlídnutí
8 žen (8 femmes)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Nenám rád francouszkou   kinematografii, ale tento film   vřele doporučuji. Na tento   film však musíte mít čas a   chuť, určutě nepatří mezi   běžné komerční filmy.   Obsazení, režie, zvuk,   kamera - to všechno je na   dobré úrovni. A ačkoliv se   zápletka zdá být relativně   jednoduchá, je divák   zaplétán nitkami do   rodinných záležitostí a   tajmenství.
A.I.: Umělá inteligence (A.I.: Artificial Intelligence)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Steven Spilberg - to je to co   mě na tomto filmu   přilákalo. Ačkoliv (a je   tomu tak i v tomto případě)   bývá děj Spilbergových   filmů v některých   pasážích až zbytečně   natahován, je tento film jako   jeho většina filmů   originální v úhlu pohledu.   Svět plný robotů? Ano,   otřelé téma. Ale cesta   hledání vlastní identity   umělé bytosti v tomto   pohledu není ještě   otřelá...každopádně dojme   i ty největší   "tvrďáky"
Addamsova rodina (The Addams Family)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2007
The crispy and the   kooki....tak začíná   písnička seriálu, na který   navazuje tento celovečerní   film. Rodinka, pro kterou vše   špatné je dobré a naopak je   milá a zábavná. Filmy   celkem dobře udžel linii   seriálu a zdařil se. Takže   pokud si chcete odpočinout,   jen tak "vypnout   mozek" a pobavit se -   určitě si Addamsovi pusťte!
Addamsova rodina 2 (Addams Family Values)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Trochu horší, než   předchozí cvelovečerní   Addamsovi, ale pořád   příjemná zábava. Addamsovi   jsou Addamsovi a ti se Vám   buď zalíbí, nebo je budete   nesnášet. A černý humor   Addasových je tak   specifický, že naprosto   přesně víte, co máte od   filmu čekat. Jen aby   dalšími a dalšími   pokračováními originalita   Addamsových příliš   neztratila - zatím se to   naštěstí nestalo!
Adéla ještě nevečeřela
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Psát komentář na toakovouto   českou klasiku se snad ani   nemusí. Takže bych jen za   sebe řekl, že tento film mě   vždy osvěží,   "rozvrkočená"   Naďa Konvalinková, padouch   Miloš Kopecký a dokonalý   gentleman a detektiv   Dočolomanský prostě nemají   chybu. Chybou je jen to, že   tento film běží na TV dost   často, takže ho někdo   může považovat za příliš   ohraný...
Akce Bororo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Tři kapky Bororo léčí vše   - jen ho najít. Lehká,   trošku starší sci-fi, ale   ještě dnes dobře   "koukatelná". Pokud   nevyžadujete trpaslíky s   anténkama a obrovské   Goauldské kosmické lodě,   tak se na tento film určitě   podívejte, ani herecké   obsazení Vás nezklame
Akta X (The X Files)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Nejhorší je, když se autor   úspěšného seriálu   rozhodne udělat ho více   "oduševnělým"...p   rvní řady Akt X byly   výborné, nicméně s další   a další řadou jde úroveň   dolů...že by autor byl   mimozemšťan? No,   každopádně, prosím, stop s   natáčením! Ať si Akta X   zapamatujeme jako skvělý   seriál!
Anakonda (Anaconda)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Takový trochu moc komerční   rádoby horor, kde hlavním   tématem je žravá   přerostlá   žížala...pardon, anakonda.   Zpracování- řekněme jakž   tak na tento typ filmů, ale   podruhé bych toto dílko už   vidět nemusel. Škoda   filmového materiálu i   finančních prostředků...
Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Tak žížala nám zase   řádí! Tentokrát ji do vody   napadalo trochu orchideje,   která ji prodloužila život,   tak nám chudáček trochu   přerostla! Jen by mě   zajímalo, kolik by toho   takové hádě ve skutečnosti   potřebovalo, aby neumřelo   hlady...Jesli jste nebyli   nadšení z Anakondy I., tak   na tuto ani nechoďte!
Andělská tvář
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Bezva film! Romantika, dobrá   zápletka a má to šťávu!   Nechápu, jak takovýto film   mohl mít tak špatné   kritiky? Možná že nebyli   špatné kritiky, ale špatní   kritici! Každopádně,   Zdeněk Troška ukázal, že   umí natočit dobře i jiné   dílka, než bláznivé   komedie a pohádky!
Babí léto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Vlastimil Brodský a Stela   Zázvorková se sešli ve   vynikající hořkosladké   komedii, ve které chce   V.Brodský ukázat, že   stáří není ničím, co by   nás mělo omezovat a svazovat   konvcencemi a že i stří   lidé mohou mít užasný   současný humor. Herecké   výkony všech aktérů,   včetně pana Zindulky jsou   vynikající!
Bambinot
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Velmi zdařilý seriál,   který v dnešní době může   působit už trošičku   vyčpěle. Chcete mít   dokonalé dítě? Pro to je   tady Bambinot! Ale zdaleka ne   vše, co se zdá být   dokonalým dokonalé   skutečně je. jestli jste   tento seriál ještě   neviděli, tak se na něj   určitě zkuste mmrknout!
Cesta do Ameriky (Coming to America)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Stará komedie, ale stále   pobaví. Rovnovážně   vyvážený humor i romantika.   Syn afrického krále se   nechce oženit s bezduchou   loutkou, která pro něj byla   vychována - a tak se rozjede   do Ameriky, hledat svoji   Popelku. Eddie Murphy v jedné   jeho nejlepší komedii
Čarodějky (Charmed)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Dobrý, originální nápad, v   dobrém provedení a   obsazení. První řady jsou   výborné, nemusíte sledovat   každý díl, aby jste   nevypadli "z   obrazu". Vyšší řady   nejsou také špatné, ale   jednotlivé díly začínají   na sebe navazovat a tak je   nutno sledovat pravidelněji
Ďábel nosí Pradu (The Devil Wears Prada)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Příjemné, milé podívání
Film považuji za velmi   příjemný, úsměvný. Z   filmů natočených v   poslední době trochu   vybočuje tím, že se   nesnaží být příliš   krvavý, moc bláznivý nebo   extra   "umělecký".....a   to je na něm to nejlepší.   Doporučuji ke shlídnutí!   Takže pokud si jen chcete   sednout, hluboce   nepřemýšlet a jen tak se   nechat unášet dějem, tak   doporučuji. Určitě se   nebudete bát, chechtat, ani   ve vás film nezanechá   "hlubokou stopu",   ale určitě se pobavíte
Deuce Bigalow: Dobrej striptér (Deuce Bigalow: Male Gigolo)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Čistič bazénů využije   příležitosti vyřešit svou   finanční situaci a začne   zaskakovat za gigola. Ačkoliv   sám není žádný krasavec,   dokáže uspokojit i ty   nejnáročnější   klientky...i když sexem to   není. Sposta vtipných   situací a spousta humoru vás   dostanou!
Dívčí válka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Ač Ringo Čech není můj   oblíbenec, zpracování jeho   Dívčí války je úžasné!   Vtipné komentáře, spád a   celá hra jen srší vtipem! A   ačkoliv divadelní hra v   televizním přenosu hodně   ztratí, tak Dívčí válka   je i na tento způsob   úžasná! Rozhodně se   F.R.čechovi podařilo strčit   do kapsy i Járu Cimrmanna...a   to pořádně hluboko!
Dům v růžích (Rose Red)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Jak dokázat existenci   nadpřirozena? Přespěte v   Domu v růžích. Vědecký   experiment, jak s pomocí   senibilů probudit zlo, které   v tomto domě dřímá. Dost   dobrý horor, i když kdyby   měl o díl méně, byl by   ještě lepší! Jestli se   rádi bojíte a máte rádi   duchařské horory, tak tento   krátký seriál natočili pro   Vás!
Falešná kočička
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Filmy z 30.let - tak co by   jste asi čekali? Brutální,   ale přitom skvělá   romantika. Většina diváků   tyto filmy buď miluje a nebo   nesnáší. A tak jestli   patříte k těm prvním,   přesji skvělou zábavu.   Antonie Nedošínská,   Oldřich Nový a spol. vás   jistě jako vždy nezklamou
Hledá se Nemo (Finding Nemo)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Romantický kreslený   příběh, na němž je super   to, že jednotliví mořští   živočichové nejen   odpovídají těm skutečným,   ale dokonce se i tak chovají!   Klauni bydlí v sasance,   želvy cestují v mořském   proudu, krevetky čistí lidi   a podobně...no a samozřejmě   šťastný konec!
Chalupáři
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Tento seriál se skvělým   obsazením je sice starý, ale   čas mu neubral na kráse.   Skvělý jemný humor v   podání pana Sováka, Kemra a   Jiřiny Bohdalové je   nadčasový. Takže pokud   ještě neznáte "Když   máš v chalupě orchestrion,   nevadí že do ní   prší..." tak se na   tento seriál mrkněte!
Chicago
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Nemám rád jazz, ale tenti   muzikál mě nadchnul. Kromě   toho že děj má spád a   nechybí mu hlava a pata,   jednotlivé songy jsou   úžasné a zpracování   perfektní! Autři rovněž   měli šťastnou ruku při   výběru hlavních   protagonistek a tak toto   filmové zpracování   slavného muzikálu patří k   jedněm z nejlepších!
Kanárská spojka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Bláznivá komedie, ve které   najdete všechno? Já jsem tam   teda nenašel nic, resp.kromě   několika krátkých   pasáží, které mě trochu   pobavily. Možná kdyby film   netrval dvě hodiny, ale jen   hodinku, mžná by se na něj   dalo dívat. Nicméně tady k   "dívatelnosti"   nepomohlo ani kvalitní   obsazení. Pro mě jeden z   nejhorších propadáků!
Klik - život na dálkové ovládání (Click)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Podle upoutávek film vypadal   úžasně, ale skutečnost je   jiná. Téma je sice   neotřelé - kdo by nechtěl   oládat svůj život   ovladačem: tedy než zjistí,   že to má i   "mouchy".   Zpracování je ale matoucí,   ne příliš povedené. Trochu   nuda, ale snad u toho   neusnete...možná jen u   některých pasážích
Kolja
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.5.2007
Všichni známí chodili do   kina na Kolju vícekrát za   sebou a já jsem nikdy   nepochopil proč. Ano, snímek   není špatný, usměvavý -   ale jinak žádný zázrak.   Typický Svěrákovský humor,   který mi moc nejde pod   vousy...tak trochu si   říkám, jestli spíš nebyl   film více zpopularizovaný,   než že by byl tak kvalitní.
Merlin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Lehká fantasy z dávných   časů krále Artuše, o   životě legendárního   kouzelníka Merlina,   doplněná povedenými triky,   vhodnou melodií. Rovněž   výběr exteriérů i   interiérů se povedl. Lekhý   a odpočinkový film, který   se (alespoň v mém   případě) dá vidět i   vícekrát
Moje krásná čarodějka (Bewitched)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Na tento film jsem se hodně   těšil a o to bylo větší   sklamání...nuda, nuda, nuda.   Ani Nicole Kidman v hlavní   roli nepomohla. Téma snad   není špatné, ale totálně   špatně zpracované. Škoda   času...mohu jen opakovat   nuda, nuda, nuda, nuda a zase   jenom nuda !!!
Ohnivé ženy se vracejí
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.5.2007
jedna z trilogie povedené   duchařské série. Obě,   p.Hlaváčová a Veškrnová,   byly upáleny za   čarodějnictví a proto   zůstáváají na světě   dál, jako duchové. Ale když   najdou tělo, tak do něj   mohou vstoupit...a když už   je to prostě nebaví, stačí   říct: "To by člověk   vyletěl z kůže!" u   této komedie se nebudete   smát, až se za břicho   budete popadat - ale dobře se   pobavíte

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:56 - 20:10

9 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Velká vlaková loupež

20:00 - 21:35

5 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178385
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Pan profesor (1999) [TV epizoda]

Pan profesor
Lurie je stále potom co ji   vyhodili ze školy doma a   navštíví jí její profesor   se kterým má sex. Eric je   vidí líbat a chce to na ní   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

A Country Christmas (2013)

A Country Christmas
Nevím, ale tyhle americké   "santaclausovské" taškařice   (ať už filmové či   televizní) mi prostě nic   neříkají. Herecky to sice   ujde, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10