Zari

Komentáře uživatele stormer

stormer

stormer zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 1
Jarní vody (Torrents of Spring)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2016
Oficiální text distributora   - je s podivem, jak takový   paskvil mohl někdo schválit.   Sklouzává po povrchu a z   nesmírně zajímavého,   hlubokého a pravdivého filmu   o lásce, vášni a   zklamání, dělá filmeček   ala Rosamunda Pilcher.
"Mladý šlechtic   Dimitrij Sanin se vrací po   dlouhé cestě Evropou zpět   na své sídlo v Toule. Než   však opustí Německo,   zamiluje se do mladičké   kuchařky z Mainzu Gemmy   Rosselliové ( kuchařka??? )a   požádá ji o ruku. V té   době zároveň obdrží   pozvání od manželky svého   starého přítele Marie   Polozovové. Krásná a   moudrá Marie )(bohužel ani   tak moudrá, jako vychytralá,   naprosto zoufalá a toužící   zranit někoho tak, jako je   zraněná ona sama) jej   natolik zaujme, že podlehne   jejímu kouzlu (podlehne   hlavně té temné stránce   své povahy, která z něj   nakonec udělá zoufalce).
Filmové zpracování   stejnojmenné novely klasika   ruské literatury 19. stol.   Ivana Sergejeviče Turgeněva.   Kostýmy pro film navrhoval   český výtvarník Theodor   Pištěk."
Kostýmy jsou nádherné,   stejně jako hudba a   atmosféra. Film by se měl   pouštět mladým lidem jako   dokonalá ukázka známého   rčení "podej čertu   prst, ukousne ti celou   ruku."
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Clever

Clever
Clever

Mark Watters

Watters Mark

Naposled navštívené:
Clever

Clever
Clever

Mark Watters

Watters Mark