Zari

Komentáře uživatele lucy125

lucy125

lucy125 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Doktor z hor (Der Bergdoktor)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.7.2015
Jedná se o velice průměrný   seriál. Některé díly jsou   celkem zajímavé, ale   bohužel převažují ty,   které jsou naprosto o   ničem.
První řada   byla celkem zajímavá, ale   pak začalo přibývat dílů   s nezajímavým a nudným   dějem. Poslední řada byla   už naprosto o ničem a je   dobře, že tvůrci   natáčení ukončili. Nechci   vidět, jak by dopadly další   díly.
Nejedná se tedy   rozhodně o žádné   umělecké dílo, ale na   odreagování a odpočinek je   to dobré.
Doktor z hor: Nové příběhy (Der Bergdoktor)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.7.2015
Oproti původnímu seriálu je   to mnohem napínavější a v   každém díle se něco děje,   což oceňuji.
Vadí mi   však, že vždycky všechno   dobře dopadne a častá   nepromyšlenost jednotlivých   příběhů. Samozřejmě i   zde často najdeme různé   nelogické a nesmyslné   zápletky.
Opět se   tedy nejedná o žádné   veledílo, ale když si chce   člověk odpočinout u   něčeho nenáročného, je   tenhle seriál pro mě dobrou   volbou. Akorát nesmí   člověk nad dějem moc   přemýšlet.
Esmeralda
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.7.2015
Esmeralda
Když tento seriál u nás   běžel poprvé, nenechala   jsem si ujít ani jediný   díl. Přiznávám, že mě to   bavilo. V té době se jednalo   o úplně nový žánr, tak   není divu, že seriál   přitáhl k obrazovkám tolik   lidí.
Před nějakým   časem se náhodou seriál ke   mně dostal, když jsem ho   pomáhala kamarádce   upravovat. Při té   příležitosti jsem se na   něj opět podívala a sama   nechápu, že mě to mohlo tak   bavit. Příběh je hloupý a   v mnoha místech nelogický a   nesmyslný. Dialogy jsou   většinou o ničem a jen se   snaží prodlužovat už tak   dlouhý seriál.
Oceňuji však občas   příjemnou hudbu a poměrně   kvalitní český dabing.   Oproti jiným telenovelám se   na to nějakým způsobem   dívat dá, ale znovu bych to   asi vidět nechtěla.
Pořád jsem to já (Still Alice)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.7.2015
Jedná se o velmi vydařený   film na aktuální téma.   Nemoc a problémy s ní   spojené byly podle mě   vykresleny realisticky. Nebyl   pro mě problém vžít se do   pocitů hlavní hrdinky, což   se mi u filmů až tak často   nestává.
Film se   nesnaží vyvolat emoce za   každou cenu. Nechává na   diváka jen příběh působit   a záleží na každém, co si   z toho odnese.
Musím   ocenit i pěknou hudbu, která   se k filmu opravdu hodí a   skvěle dokresluje   atmosféru.
Pro mě   osobně to byl tedy rozhodně   zážitek. Ještě dlouho jsem   pak o filmu přemýšlela a   hodně toho ve mně zanechal.   Rozhodně ho tedy mohu všem   vřele doporučit.
Stefanie (Für alle Fälle Stefanie)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.7.2015
Toto je další seriál,   který jsem jako malá měla   ráda. Líbilo se mi, že   většinou vše dobře dopadlo   a všichni byli tak dokonalí.   Byla jsem dítě a nechápala,   že takhle to v reálném   životě nechodí.
Když jsem se před časem   podívala znovu na pár   dílů, pochopila jsem, že je   to hodně odtržené od   reality. Nikdo není tak   dokonalý, jak je   prezentováno v seriálu.
Nemám ráda, když jsou   postavy povrchní a   nedochází u nich k   žádnému vývoji.
Vadí mi, že ve   většině dílů se vedou jen   nesmyslné dialogy a jinak se   tam nic neděje. Od seriálu z   lékařského prostředí   očekávám napínavý děj,   ale ten zde bohužel chybí,   protože většina dílů je   naprosto o ničem.
Kddyby to mělo třeba jen   100 dílů, hodnotila bych   seriál možná o trochu líp,   ale zde mi takové množství   epizod přijde naprosto   zbytečné, když se stejně   většina zápletek pořád   dokola opakuje.
Když   se potřebuju odreagovat, jako   kulisa se to pustit dá, ale   nic víc.
Ulice
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.7.2015
Jedná se opravdu o velmi   špatný seriál s naprosto   příšerným a hloupým   dějem. Párkrát jsem se   nedobrovolně dívala na pár   dílů a měla jsem chuť   vyhodit televizi z okna.
Neuznávám tyhle   nekonečné seriály, které   už podle mě nemohou   divákovi přinést nic   nového. Zajímalo by mě, zda   Nova někdy toto veledílo   ukončí, ale dost o tom   pochybuju.

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

11:05 - 12:00

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Auto-moto-revue (1974) [TV poř...

10:50 - 11:10

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

10:20 - 11:30

48 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

10:10 - 12:05

58 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Andrzej Szalawski

Szalawski Andrzej

Jan Gogola

Gogola Jan

Naposled navštívené:
Andrzej Szalawski

Szalawski Andrzej

Jan Gogola

Gogola Jan