Zari

Komentáře uživatele Karmína

Karmína

Karmína zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Domácí péče
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.7.2015
Protože jsme měli doma na   péči dlouhá léta babičku,   tak jsem na film ze   zvědavosti šla. Já vím,   že je to taková hořká   komedie, ale ve skutečnosti   všechno vypadá trochu jinak.   Alena Mihulová ale hrála   dobře, vlastně jako jediná   z celého filmu se mi líbila.   Monotónní projev B. Polívky   patří asi spíš do   Dědictví, ale tady byl   úplně mimo. Poslední   výtka, proč jsem si film   tolik neužila, patří hodně   slabému postchynchronu,   který zněl dutě a   nepřirozeně.
Forrest Gump
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.10.2015
Asi nejhorší film, co jsem   kdy viděla. Myslím si, že   je hodně nadhodnocovaný a   že se málokdo veřejně   přizná k tomu, když se mu   tenhle přeslazený americký   patriotismus nelíbil. Mně se   to nelíbilo ani trochu,   postava hlavního hrdiny by   snad byla fajn v obyčejném   příběhu ze života, bez   přidávání politické   omáčky a patriotických   výkřiků. To totálně   degradovalo příběh   samotný. Vidět už to v   životě nechci, a proto   dávám nejnižší   hodnocení.
Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2015
Moc hezký film. Tehdy to šlo   i bez počítačových   trikových efektů, ty, co   jsou ve filmu, se dělaly tak   nějak na koleně. Jaromír   Hanzlík mi udělal radost,   že není ve dvojici s D.   Kolářovou, kterou opravdu   nemám ráda narozdíl od   Libušky Šafránkové.   Svěží atmosféra i   písnička. A k tomu   nezapomenutelné hlášky.   Určitě nejlepší je   "mouka s ušima" :-)
Jen si tak trochu písknout
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.10.2015
Hodně dobrý film pro   mládež, u něhož mám   pocit, že byl natočen v   současné době. Snad jen   dotykové mobily v ruce všech   žáků základní školy   chybí. Dialogy byly hodně   odvážné na svou dobu. Já   to tedy nepamatuji, ale   vyprávěla mi o tom mamka :-)   Michal Suchánek svou podobu   ani teď nezapře. A   nejlepší scéna je ta   fackovací, kdy pan Poloczek   roli rozzlobeného táty vzal   opravdu vážně. Fakt super   oddychový film, co se dá   vidět stále znovu.
Marguerite
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.10.2015
O té paní z filmu jsem nikdy   předtím neslyšela. Na film   mě víceméně   "omylem" vytáhla   kamarádka. Ale dobrý,   opravdu dobrý - je určitě   umění hrát někoho, kdo byl   výborný ve své profesi, ale   možná ještě větší   umění je zahrát toho, kdo   opravdu krutě neuměl.   "Umím" zpívat asi   jako hlavní hrdinka, tudíž   mi jí bylo i docela líto,   ale aspoň mám trochu   soudnost. Určitě stojí za   podívání, byť asi ne   příliš opakované, ale   dávám 9 bodů - sledovala   jsem, film se mi líbil, bylo   to něco pro mě nového.
Ordinace v růžové zahradě
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.10.2015
No, já nevím. Není to nic   moc, je to taková   nastavovaná kaše a dnes už   je to jen o tom, který   lékař s kterou sestřičkou   se...však víte. Ale dřív   to nebylo tak špatné, mělo   to docela akci i nápad, jen   tu mělo platit, že v   nejlepším se má skončit.   Postrádám Milana Bahula,   jeho postava byla takovou   příjemnou změnou v   seriálu, naopak za vyloženě   trapnou považuji Zlatu   Adamovskou, asi je to tím,   že nemám ráda tuto   herečku, nemohu vydýchat ani   její "Pálenici". Z   nostalgie 50 procent.
Padesát odstínů šedi (Fifty Shades of Grey)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.10.2015
V životě už ne! Kamarádka   mě přemluvila, abychom si   pustily tento snímek   "pro hezký večer".   Se sklenkou vína se to dalo   přežít, ale opravdu jen   přežít. Tohle s reálným   životem nemělo ani trochu   společného. Ztotožňuji se   s komentářem uživatelky   willhelmina, napsala to   perfektně. Neskutečná   krávovina - a to jsem ještě   slušná!
Vesničko má, středisková
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.10.2015
Klasická a oblíbená   komedie. Je určitě dobrá a   lidé ji milují, přesto se   mi zdá, že je jí všude až   moc :-) Některé dialogy jsou   takové, no, trochu trapné,   oblíbené: "Po žních k   Turkovi" mi nepřijde   nijak úsměvné, ale postava   Otíka, jehož mi je vždy   trochu líto, neboť pro   všechny je jen   "momentálně   zavostalej", byla   zahraná fakt výborně, proto   dávám 70 procent a kousek   :-)